Update acties

Sinds onze laatste update hebben we niet stil gezeten en al verschillende acties gevoerd. Eind oktober hebben wij chocoladerepen van de Spar Damwoude huis aan huis verkocht. Dit was een groot succes en heeft ruim €1900,- opgeleverd.

Voor onze doorlopende actie “heitje voor een karweitje” hebben wij bij Koopmans verf in Marrum stickers verwijderd. Heb jij ook nog een karweitje voor ons? Laat het ons weten we komen graag helpen!

Vrijdag 30 november was de maandelijkse bingo in de Kruisweg Damwoude en deze keer ging de opbrengst van de bingo naar World Servants Damwoude. Wij vonden het een gezellige avond en waren erg blij met de grote opkomst. Wij willen dan ook iedereen bedanken die bij deze avond aanwezig waren. Zaterdagmiddag 15 december organiseren wij een gezellige bingomiddag met een hapje en een drankje in Nij Tjaerda. Wij hopen dat dit net zo’n groot succes wordt als de bingo in de Kruisweg.

De decembermaand van onze World Servants groep staat in het teken van kerst. In deze maand zullen we op drie verschillende kerstmarkten te vinden zijn. In middels hebben wij de eerste twee markten bezocht deze waren in Eastermar en in Buitenpost. Hier hebben wij suikerbroden van Albert Heijn Damwoude en pepermunt van Fortuin Dokkum verkocht. Daarnaast hebben wij zelfgemaakte houten kerstdecoratie verkocht. Zaterdag 15 december zijn we met deze spullen te vinden in Ferwert bij de WinterWille markt. Naast de kerstmarkten bezorgen wij ook kerstpost. Voor maar 50 cent per kaart bezorgen wij in heel Dantumadeel en Dokkum. Inleveren van de kaarten kan tot en met vrijdag 21 december.

In het nieuwe jaar gaan wij vrolijk verder met actie voeren. In de eerste week van januari komen wij lege flessen ophalen. Daarnaast kun je zelf ook je emballagebonnen inleveren bij Albert Heijn Damwoude en de Plus in Veenwouden.

Ga naar de groepspagina

Rianna Arjaans

Na twee fantastische projecten in Ecuador en Zambia ga ik nu naar Bolivia. Hier ga ik een kliniek bouwen om de gezondheidszorg in de omgeving te verbeteren.

Actiepagina van Rianna