Update over november en december

In oktober werd alweer de laatste update hier op de site geplaatst over het bestickeren van de emmers bij Berdal. Sinds die tijd hebben we absoluut niet stilgezeten en hebben we als een malle doorgewerkt om in de maanden november en december nog heel veel geld bij elkaar te zoeken. Een paar grote klappers in deze maanden waren de dienstenveiling waarbij we bijna 8.000 euro hebben opgehaald en de dankdag collecte van Hervormd gemeente Wierden waar we ook bijna 8.000 euro van kregen. Ook hebben we bijna 4.000 euro verdiend met de verkoop van chocolaatjes. Naast deze super grote acties hebben we ook met kleine dingen nog heel wat geld bij elkaar gesprokkeld. Al met al hebben we dus absoluut niet stilgezeten en hebben we goede maanden gehad. We zijn dan ook heel blij dat de teller van onze actiepagina al over de 60.000 euro gaat!

Daarnaast is onze sponsorgroep in de maanden november en december flink aan de bak geweest. Ze hebben complete sponsorberichten en een hele lange lijst met bedrijven en fondsen gemaakt zodat we hier makkelijk mee aan de slag konden. In de maand december hebben ze van een flink aantal bedrijven erg positieve reacties gekregen waardoor onze pot steeds meer wordt gespekt. We hopen natuurlijk dat er nog meer bedrijven zullen reageren, maar we zijn al heel blij dat deze actie zo goed loopt en dat deze groep zich zo goed inzet!

En nu hebben we dan eindelijk kerstvakantie! Deze week worden er nog een paar kleine acties gehouden rondom de Kerstdagen en op oudjaarsdag bakken we nog oliebollen. Vanaf dan nemen we heel even onze rust om vervolgens na de kerstvakantie weer met frisse moed verder te gaan om het benodigde geld voor 1 mei binnen te krijgen. Wij vertrouwen erop dat dat met deze enthousiaste groep zeker moet gaan lukken en dat onze God ons ook hierbij zal helpen.

Via deze weg willen wij van World Servants team Wierden iedereen bijzonder fijne en goede feestdagen toewensen en een voorspoeding, gezond, goed en gezegend 2020!

Ga naar de groepspagina

Marloes Krommendijk

Heyhoi! Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt! Mijn naam is Marloes Krommendijk en samen met mijn actiegroep hoop ik bij te kunnen dragen aan het mooier maken van de wereld vanuit een Christelijk oogpunt. We gaan bouwen aan woningen voor medisch personeel zodat men niet meer ver hoeft te lopen voor de dichtstbijzijnde kliniek. Daarnaast hoop ik een verbinding te kunnen maken met de mensen in Ghana maar ook met mijn eigen team om samen het geloof te delen en te kunnen bouwen aan verandering.

Actiepagina van Marloes