Update projecten 2021

Helaas kunnen wij komende zomer niet naar onze projectlanden....We hadden het natuurlijk al een beetje zien aankomen, maar toch zuur dat het nu definitief is. Het is de veiligste keuze voor ons, maar ook voor de projectlanden.
Wij zullen zelf helaas niet meer bouwen aan de gebouwen waar we ons 2 jaar geleden voor hebben ingeschreven. Maar de gebouwen worden alsnog gebouwd! Helaas moeten ze het doen zonder ons hulp, maar de bevolking daar gaat de handen uit de mouwen steken om het toch zelf te realiseren! En wij, wij mogen bouwen aan verandering in Nederland komende zomer!
In verschillende steden in Nederland zullen een aantal van onze groep klussen, samen met mensen in de buurt rond een daklozenopvang, een dagbestedingslocatie, een buurthuis of een voedselbank. Zo leren we hun leefwereld beter kennen! Dit jaar niet ver weg bouwen aan verandering, maar dicht bij!
Op de officiële website van World Servants vindt u meer informatie over waarom de projecten niet meer doorgaan, wat het alternatief nu is en welke projecten wij gaan doen. Op onze sociale media zullen we onze projecten voor komende zomer ook nog toelichten!

Ga naar de groepspagina

Ellemijn Oosterhuis

Afgelopen zomer ben ik mee geweest op project in Malawi en ik heb daar zo veel kracht door gekregen. Ik heb echt het World Servants virus te pakken! Ik wil graag nog meer mensen helpen, nog meer leren en nieuwe culturen ontdekken! Door mijn project in Malawi heb ik zo veel geleerd, niet alleen over mezelf maar ook van de lokale bevolking. Ik wil heel graag dit mooie avontuur nog een keer beleven, maar deze keer bouwen aan verandering in Zambia!!

Actiepagina van Ellemijn