Update Stand van Zaken - Januari 2024

Gistermiddag hebben we weer onze maandelijkse meeting gehouden om te kijken hoe ver we zijn met de fondswerving. We zijn al een mooi eind op weg, maar zijn er nog zeker niet. Komende periode hebben we weer een aantal nieuwe acties in de pijplijn! Hou ons in de gaten, want we hebben nog zeker hulp nodig!

Er zijn nog wat bedragen van acties onderweg, even ruim berekend hebben we nog zo'n 30.000 nodig. Die gaan we de komende maanden halen. Met een dergelijke getalenteerde en gemotiveerde groep moet dat lukken!

Foto is van onze voorlaatste meeting in Leeuwarden. Gister waren we met een beperkte, maar wel gezellige groep. Samen elkaar beter leren kennen uiteraard samen patat eten. Was weer gezellig jongens!

Iedereen die er niet bij kon zijn wegens toetsweek, heel veel succes deze week!

Ga naar de groepspagina

Oane Boersma

Ik ga mee naar naar Panama omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan het project. Het lijkt me mooi om de tieners die mee gaan te begeleiden in hun avontuur aan de andere kant van de wereld. Voor sommige een eerste ervaring in een dergelijk land, gaat vast een mooie en leerzame periode worden!

Actiepagina van Oane