Verplaatsing projecten naar 2021

Normaal gesproken zou dit het moment zijn dat we kunnen vertellen dat we daadwerkelijk kunnen gaan bouwen aan verandering. In verband met de coronacrisis zullen onze projecten niet in 2020 maar in 2021 plaatsvinden.

World Servants is erin geslaagd om met de luchtvaartmaatschappij die ons gaat vervoeren, te regelen dat we de reis kunnen verplaatsen naar volgend jaar. Dat betekent dus dat we alsnog dienstbaar kunnen zijn op de plek waar we dat hadden gepland, alleen een jaar later. Natuurlijk zagen we er ontzettend naar uit om op reis te gaan, maar gezien de situatie is dat nu niet verantwoord.

De bouwprojecten waar we aan mee zullen werken gaat alsnog door. World Servants heeft de bijdrage daarvoor al aan de lokale organisaties gegarandeerd. De funderingen zijn alvast gelegd. Volgend jaar steken we samen met de gemeenschap de handen uit de mouwen om het gebouw te realiseren. De gemeenschappen zien er erg naar uit om dat met ons samen te doen, net zoals wij ook uitzien naar de samenwerking met hen. We verwachten dat we veel van elkaar gaan leren, wat naast de bouw een belangrijk doel van deze reis is.

Het uitstellen van de projecten brengt extra kosten met zich mee, kosten die World Servants zowel in 2020 als in 2021 voor onze reis moet uitgeven. Samen met World Servants gaan we de challenge aan om ook die kosten binnen te halen. Dit zodat wij en hopelijk later nog veel meer jongeren kunnen blijven bouwen aan verandering. Als je meer wilt weten over die challenge dan kun je dat lezen op www.worldservants.nl/challenge2021.

De komende tijd kunt je nog steeds de ramen door ons laten wassen, oud ijzer laten ophalen en blijven losse giften van harte welkom. Meer informatie daarover staat op www.wsharen.nl. Volgend seizoen zullen wij weer met leuke en gezellige acties komen zoals u van ons gewend bent. Samen met jullie gaat het lukken om de challenge te halen!

Groetjes World Servants Haren

Ga naar de groepspagina

Ellemijn Oosterhuis

Afgelopen zomer ben ik mee geweest op project in Malawi en ik heb daar zo veel kracht door gekregen. Ik heb echt het World Servants virus te pakken! Ik wil graag nog meer mensen helpen, nog meer leren en nieuwe culturen ontdekken! Door mijn project in Malawi heb ik zo veel geleerd, niet alleen over mezelf maar ook van de lokale bevolking. Ik wil heel graag dit mooie avontuur nog een keer beleven, maar deze keer bouwen aan verandering in Zambia!!

Actiepagina van Ellemijn