Willemijn op project in Den Haag

22 oktober, 2021 - 11:48

Willemijn ging in 2021 met World Servants mee naar Den Haag, vandaag in de #verandervrijdag vertelt zij over haar ontmoetingen tijdens project waardoor ze nu gelooft dat ze mag blijven dromen. 

Lees verder

FundingFriday | Kerststollen in de verkoop

26 februari, 2021 - 14:27

In de laatste #FundingFriday van deze actiemaand nemen we een kijkje in de stollen actie van World Servants Doetinchem. Verschillende deelnemers vertellen over de actie. 

Lees verder

FundingFriday | Taarten bakken voor Zambia

19 februari, 2021 - 00:00

Als tiener ging Tieneke al vijf keer op rij mee op project en nu heeft ze haar kerk in beweging gezet. Tieneke en haar man maakten hun gezin en meer dan veertig gemeenteleden enthousiast voor een project in Zambia. Samen met twee vriendinnen, die ook met hun gezin meedoen, bedacht ze een leuke actie die ongelooflijk goed uitpakte. Lees meer over deze actie in #FundingFriday.

Lees verder

FundingFriday | Sokken, bandana's en wielershirts

12 februari, 2021 - 00:00

Misschien heb je ze wel voorbij zien komen: de World Servants sokken, World Servants bandana’s of een World Servants Wielershirt. Een uit de hand gelopen gekkigheidje, maar wel succesvol voor de projectbijdrage. Vandaag in #FundingFriday vertelt Amarins meer over deze actie's.

Lees verder

FundingFriday | Mondkapjes actie van Rozemijn

5 februari, 2021 - 00:00

Een World Servants project is niks zonder een bijzondere periode van actievoeren. Handen uit de mouwen, strategisch denken, een netwerk opbouwen en nog veel meer. Tijdens deze actiemaand zetten we actievoeren in de spotlight. Lees vandaag in de allereerste #FundingFriday over de grote mondkapjesactie van Rozemijn.

Lees verder

Directeur Gerben over het jaar 2020

18 december, 2020 - 17:54

Aan het einde van het jaar vertelt directeur Gerben Huisman over hoe hij het afgelopen jaar heeft beleefd, lees mee met het volledige interview.

Lees verder

#verandervrijdag je bent een voorbeeld voor elkaar

11 december, 2020 - 13:36

Mijn reisdagboek kwam op de laatste bladzijde als volgt ten einde: ''dankbaar voor deze reis. Bevoorrecht om een voorbeeld voor hen te zijn. Al weten zij niet dat hun blijdschap, eerlijkheid, doorzettingsvermogen en geloofsovertuiging voor mij het allergrootste en mooiste voorbeeld is.''

Lees verder

#verwachtingvrijdag gebrarentaal, Ride2Change en Myanmar

11 september, 2020 - 13:02

''De acties eromheen, het contact met anderen dat is ook al zo positief. Positief is het verkeerde woord, maar ik weet niet hoe je het beschrijft: met gebarentaal kun je dit mooier uitbeelden.'' Benieuwd waar Leanne het over heeft? Lees dan het interview over haar actiejaar, Ride2Change en haar project. 

Lees verder

#VBW18 Blog 5

23 april, 2018 - 22:20

Wat was het een gaaf weekend! Prachtig weer, 24 nieuwe groepen, 650 enthousiaste deelnemers, 11 projectcoördinatoren. In deze blog een korte terugblik op dit mooie evenement.

Lees verder

#VBW18 Blog 4

22 april, 2018 - 01:26

Het middagprogramma staat vol van kennismaken, informatie en samenwerken. De coördinatoren kwamen langs de groepen en kregen alle informatie over hun project, de voorzieningen, het land, de cultuur, de bouw en het kinderwerk. Daarnaast gingen de groepen naar buiten voor de 'teambuilding'.

Lees verder

Pagina's