Op deze pagina sponsor je een actie.

In de kop zie je om welke actie het gaat. Daaronder zie je eventueel een bijpassende foto, samen met een omschrijving van de actie.

Met de grote knop sponsor <actie> kun je je steentje bijdragen. Als het een verkoopactie is, vul je het gewenste aantal van ieder product in en klik je op bestellen. Bij een sponsoractie geef je aan welke deelnemer je wilt sponsoren, voor welk bedrag, en wat je maximale sponsorbedrag is. Je vult dan een machtiging in. Bij een inschrijfactie schrijf je je in voor een actie door een aantal gegevens op te geven en daarna op de rode sponsorknop te drukken.

Als eigenaar van de actie zie je daarna een knop waarmee je de actie-opbrengst kunt storten vanaf je eigen rekening.

Meteen onder de sponsorknop zie je het streefbedrag van de actie heeft, en de tussenstand. Je ziet ook wanneer de actie plaatsvindt.

In de thermometer zie je de stand van zaken van de actie. Daaronder zie je de locatie van een actie op een kaartje, nogmaals het streefbedrag, het bedrag dat nog nodig is, welke actiegroep de actie uitvoert en het aantal sponsors. Daarna zie je foto’s van de actie, als die er zijn.

Daaronder zie je de namen en foto’s van de deelnemers aan de actie. Als je met je muis over die foto’s gaat zie je de tussenstand van die deelnemer en een knop om de deelnemer persoonlijk te sponsoren. Klik je op ‘toon alle actievoerders’, dan vouwt een overzicht met alle actievoerders open.

Daarna zie je links het overzicht met de laatste sponsoringen van de actie. Per sponsor zie je de datum, het bedrag en de (bedrijfs)naam van de sponsor. Als het een periodieke sponsoring zie je als deelnemer in het balkje in hoeverre die periodieke sponsoring al succesvol geïnd is. Bij een anonieme gift kun je als deelnemer de afzender wel zien, maar als bezoeker niet. Klik je rechts onder op ‘alle sponsors’, dan zie je alle sponsors. Klik je op ‘alle facturen´, dan zie je alle facturen van die actie. Bij een verkoopactie download je als actievoerder links onder een besteloverzicht, bij andere acties een financieel overzicht in Excel.

Onder de kop ’updates’ zie je de updates die over deze actie zijn geschreven. Door op de titel te klikken open je de update. Boven de titel lees je wanneer de update is geplaatst. Door op de knop post update te klikken schrijf je een nieuwe update. Als je op een update klikt, kun je met de deelknoppen onder de tekst de update delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de update ook delen via whatsapp. Klik je op ‘alle updates’, dan geef je alle updates van de actie weer.

Daarna kom je opnieuw bij een knop waar je een groep kunt sponsoren of producten kunt bestellen. Daarnaast staat bij reguliere acties een knop waar je een factuur kunt aanmaken voor sponsoring aan die groep, als je bij de groep hoort. Daar weer naast een knop om contact op te nemen met de groep.

Daaronder zie je links een korte link naar de pagina, samen met een code om een QR-code aan te maken voor deze pagina, een knop om een embedcode voor de thermometer te downloaden en een knop om een poster met die QR-code af te drukken. Die laatste drie opties zijn alleen voor de actievoerder zelf beschikbaar. Met de deelknoppen daarnaast kun je een actiepagina delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de pagina ook delen via whatsapp.

Onder de titel ‘World Servants in het kort’ lees je info over World Servants. Wil je nog meer weten, dan klik je op de knop ‘lees meer over wat World Servants doet’.

Door boven aan de pagina op de tab bewerken te klikken kun je de informatie op de pagina aanpassen, mits de pagina van jou is.

Als je opmerkingen over het actieplatform hebt klik je links onderaan op de knop ‘ik heb een vraag’. Als je iets niet begrijpt klik je rechts onderaan op ‘help’. Die heb je al gevonden, want anders had je dit niet gelezen ;).