Op deze pagina sponsor je een groep.

In de kop zie je om welke actiegroep het gaat. Daaronder zie je eventueel een foto van de groep, samen met de motivatie van de groep om te gaan bouwen aan verandering.

Met de grote knop sponsor <groepsnaam> sponsor je de actiegroep.

Meteen onder de sponsorknop zie je het streefbedrag van de actiegroep (inclusief Challenge) en de tussenstand. Je ziet ook in welk jaar de groep op reis gaat.

In de thermometer zie je de stand van zaken van de groep. Je ziet bij deelnemersbijdrage het verplichte bedrag dat de groep moet werven, en bij Challenge dat bedrag vermeerderd met de Challenge. Dat is een bedrag dat een groep niet hoeft te werven, maar wel nodig is om een project volledig te kunnen financieren.

Daaronder zie je nogmaals het streefbedrag, het bedrag dat nog nodig is, het aantal groepsleden en het aantal keren dat de groep gesponsord is. 

Daaronder zie je foto’s van de deelnemers. Als je met je muis over die foto’s gaat zie je de tussenstand van die deelnemer en een knop om de deelnemer persoonlijk te sponsoren.

Daarna zie je links het overzicht met de laatste sponsoringen van de groep. Per sponsor zie je de datum, het bedrag en de (bedrijfs)naam van de sponsor. Bij een anonieme gift kun je als deelnemer de afzender wel zien, maar als bezoeker niet. Klik je rechts onder op ‘alle sponsors’, dan zie je alle sponsors.

Onder de kop ’updates’ zie je de updates van deze groep. Door op de titel te klikken open je de update. Boven de titel lees je wanneer de update is geplaatst. Als je op een update klikt, kun je met de deelknoppen onder de tekst de update delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de update ook delen via WhatsApp. Klik je op ‘alle updates’, dan geef je alle updates van de actiegroep weer.

Onder de kop ‘acties’ laat je de acties van een groep zien. Door op de titel te klikken kom je op de pagina van de actie. Boven de titel lees je wanneer de actie begint.

Daarna kom je opnieuw bij een knop waar je een groep kunt sponsoren. Daar  naast staat een knop om contact op te nemen met de groep.

Daaronder zie je links een korte link naar de pagina. Met de deelknoppen daarnaast kun je een actiepagina delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de pagina ook delen via WhatsApp.

Links onderaan lees je meer over het project (of de projecten) van deze groep. Wil je over een bepaald project meer weten, dan klik je op de knop ‘lees meer over dit project’. Onder de titel ‘World Servants in het kort’ lees je info over World Servants. Wil je nog meer weten, dan klik je op de knop ‘lees meer over wat World Servants doet’.

Als je opmerkingen over het actieplatform hebt klik je links onderaan op de knop ‘feedback’. Als je iets niet begrijpt klik je rechts onderaan op ‘help’. Die heb je al gevonden, want anders had je dit niet gelezen ;)