Leef mee met de groep in Ghana

Lees op deze pagina hoe je betrokken kunt zijn

De deelnemers van project GH519 werken samen met de gemeenschap van Asenema aan de bouw van Klaslokalen.

GH519 | Klaar voor gebruik!

Vier weken geleden kwam de groep van GH519 aan in Asenema voor de bouw van drie klaslokalen. De fundering lag en de groep ging aan het werk, hard aan het werk. Inmiddels is de groep alweer een week thuis maar in Ghana hebben ze niet stil gezeten. Zojuist ontvingen we deze foto's van Stephen, de coördinator. Het moge duidelijk zijn: de school is klaar om in gebruik genomen te worden. Tijdens de overdracht beloofde de afgevaardigde van het ministerie voor onderwijs om te zorgen voor het meubilair. We hopen er dan ook op dat deze belofte zo snel mogelijk wordt ingelost. Het zou natuurlijk gaaf zijn dat bij de start van het nieuwe schooljaar in september de kinderen al les kunnen krijgen in hun nieuwe klaslokalen. De groep is trots op de prachtige klaslokalen, het bewijs van een goede samenwerking tussen de World Servants groep en de locals uit het dorp. Zonder deze samenwerking was dit mooie gebouw er nooit gekomen!   

Lees meer

GH519 | Welkom terug in Nederland

Groep GH519 is weer terug in Nederland! Op Schiphol stonden vele vrienden en familieleden om hen welkom te heten.

Lees meer

GH519 | Dat was het dan!

We zitten! Klaar voor vertrek naar Nederland. Tot morgen allemaal. Dit was onze laatste update vanuit een prachtig Ghana!

GH519 | en GH319 meeten!

GH519 | Kan deze reis nog mooier?

05:00 uur, voor de laatste keer dit project worden we gewekt door imam. Waar we ons normaal nog een keer omdraaien is iedereen nu wat actiever. Er hangt iets in de lucht...

Lees meer