Leef mee met de groep in Malawi

Lees op deze pagina hoe je betrokken kunt zijn

De deelnemers van project MA317 werken samen met de gemeenschap van Mkumbanjara aan de bouw van klaslokalen en latrines.

Gebarentaal op de basisschool

Inclusiviteit vinden we in Nederland en bij World Servants steeds belangrijker. Misschien zou je denken dat dit in Malawi anders is maar ons bezoek aan Mkumbanjara bewijst wel anders.

Lees meer

Foto's en video's van het schoolfeeding programma

Kijk mee met het uitdelen van schoolmaaltijden in Mkumbanjara

Lees meer

Mooie ontwikkelingen in Mkumbanjara!

Headteacher Mr. Nthumboyvka : “the projects with World Servants have improved our facilities a lot so our school could grow. This new school year we have started with six classes and a total of 263 learners”.

Lees meer

Terugkijken op de teacher training in regio Unyolo, Malawi

Het is alweer een tijdje geleden, maar in december is er een driedaagse teacher training geweest voor leraren uit het Unyolo gebied. Het doel van de training was om de nieuw aangestelde leraren toe te rusten met extra kennis en vaardigheden om hun beroep goed uit te oefenen.

Van partnerorganisatie CCAP Malawi hebben we het verslag ontvangen van deze lerarentraining en deze laten we je graag lezen:

Lees meer

Geverfde muren, schoolbankjes en meer...

Vanuit Mkumbanjara hebben we van de partnerorganisatie CCAP Malawi twee nieuwe foto’s ontvangen. Waar we in januari zagen dat er nog heel wat moest gebeuren aan de binnenkant van de nieuwe klaslokalen, zien we nu op de foto dat er in de tussentijd heel wat werk is verzet. De muren zijn gewit, er is een schoolbord in het lokaal en er staan tafeltjes in de ruimte.

Ook zijn er plannen om bestaande klaslokalen te renoveren. Op die manier kunnen ook deze lokalen zorgen voor een prettige leeromgeving voor de kinderen uit Mkumbanjara.

Mooie ontwikkelingen in Mkumbanjara dus!

Lees meer