Bouw van renovatie van middelbare school in Ha Ntsi in 2014

  • Terrein van het trainingscentrum
    Terrein van het trainingscentrum
  • Omgeving Ha Ntsi
    Omgeving Ha Ntsi

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Ha Ntsi


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

[SA214] Welcome in Sweet Soweto

De Lesotho-groep is veilig gearriveerd op plaats bestemming: Lebo's Backpackers Soweto, Johannesburg. In het naastgelegen park staat een uitgebreide braai klaar.

Lees meer

[SA214] Bye bye Lesotho

Na een emotioneel afscheid van het Afrikaanse deel van de groep zijn de Nederlandse Lesotho-gangers vanmorgen vroeg vertrokken richting Johannesburg. Inmiddels staan ze op de grens met Zuid-Afrika, wachtend op de nodige formaliteiten.

Lees meer

Mooie klaslokalen

Zowel de buitenkant als de binnenkant van het gebouw zijn nu gerenoveerd. Dit zorgt voor een mooie omgeving waarin de leerlingen goed kunnen werken.
Twee klassen van ongeveer 50 leerlingen gebruiken de klaslokalen. De bibliotheek wordt gebruikt door alle leerlingen van de school, rond 700 in totaal

Lees meer
Gebied

Lesotho, officieel, sinds de onafhankelijkheid in 1966, het Koninkrijk Lesotho, is een land in het Zuiden van Afrika. Het land, met Maseru als hoofdstad, wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika. Ha Ntsi is een plattelandsgemeenschap met 5.000 inwoners. Het dorp ligt op 52 kilometer afstand van de hoofdstad Maseru. Het dorp heeft een centrale functie voor de veertien andere gemeenschappen eromheen met twee Primary schools, een High School en een crèche.