Op de overzichtspagina van alle acties zie je alle acties in dit jaar. Naast hun naam en bijpassende foto zie je de tussenstand en het streefbedrag van de actie en het aantal actievoerders. Door op de knop sponsor actie te klikken kun je een meteen sponsoren, door op de titel te klikken kom je eerst nog meer te weten over de actie. Klik je op het facebooklogo, dan kun je de actie meteen delen op facebook. Klik je op de plus, dan kun je andere manieren selecteren om de actie te delen.

Met het zoekveld bovenaan de pagina kun je een groep zoeken. Je schrijft dan eerst je zoekterm, en drukt vervolgens op het vergrootglas. Met de keuzemenu´s bovenaan de pagina kies je het aantal groepen per pagina en het sorteercriterium. Door onderaan op een van de getallen te klikken ga je naar de respectievelijke pagina met actiegroepen.

Als je opmerkingen over het actieplatform hebt klik je links onderaan op de knop ‘ik heb een vraag’. Als je iets niet begrijpt klik je rechts onderaan op ‘help’. Die heb je al gevonden, want anders had je dit niet gelezen ;).