Klaar? Feesten maar!

Project update van 23 maart 2019


Nieuw meubilairTimotheo

Er is altijd reden voor een feest. Met z'n allen. Gracias a los Holandeses!

Razendsnel hebben Carlos, Timotheo en hun mannen gezorgd voor de afbouw van de twee lokalen + bagno's in Puerto Rico. Paar kleinigheidjes nog, maar die vormden geen enkele belemmering voor een flink feest. Zingende kinderen, dansende volwassenen, heel veel toespraken en heel veel dank aan elkaar - en aan de Hollandse groep.
Mooi om te zien. Heel veel gezamenlijke beleving. De verhalen die je worden verteld, over hoe mensen hebben bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de bouw, maar ook hoe ze met elkaar verder willen denken, meer initiatief willen tonen. Niet alleen de hoogwaardigheidsbekleders die achter de tafel mochten zitten, maar overal, op het gras, onder de bomen in de verte zaten mensen. En naar mate de toespraken vorderden kwam iedereen dichter- en dichterbij. Tot die chipjes op de tafel wel echt onweerstaanbaar werden voor de kinderen.....

Speciaal voor Carlos zette men een lied in - hij was jarig deze dag. En hij ontkwam er niet aan: hij ging met zijn neus in een door de school voor hem gebakken taart. De leraar met de World Servants gitaar hief speciaal voor de film zelfs nog het Happy Birthday in het Engels aan.

Hoe het voelde? Als een familiefeestje, waar iedereen echt van genoot. Alle deelnemers die mee bouwden aan dit project: De hartelijke groeten van de Puerto Ricanen, ze missen jullie!