Stagiair webshop

Doelstelling van de functie: 

World Servants wil haar webshop uitbreiden en optimaliseren. De functionaliteiten om dit te realiseren zijn er, maar worden nog niet volledig gebruikt. We zoeken een stagiaire die van de huidige World Servants webshop een aantrekkelijke, eigentijdse webshop maakt, waarin deelnemers en andere betrokkenen bij World Servants op een duidelijke en eenvoudige manier de materialen gepresenteerd krijgen die zij zoeken.

Taken en verantwoordelijkheden: 

De persoon die we zoeken gaat de volgende taken uitvoeren:

  • De aanwezige webshop functionaliteiten (verder) activeren en optimaal gaan inzetten;
  • Beleid ontwikkelen voor het gebruik van de webshop binnen de organisatie. Denk hierbij aan het opstellen inkoopbeleid; het bepalen van assortiment; promotie en presentatie van nieuwe producten en de vaststelling van de prijsstelling (winstmarge).
Plaats binnen de organisatie: 

Je werkt op de afdeling Support en wordt begeleid door een medewerker Support.

Functie-eisen: 

- 2e of 3e jaars HBO student in een richting zoals Commerciële Economie, Small Business & Retail Management en / of de Marketing.

- Inzicht in de technische kant van een webshop is belangrijk, evenals het kunnen communiceren met de vrijwillige professionals die voor World Servants de website beheren waar de webshop onderdeel van uitmaakt.

Tijdsbesteding: 

We zoeken iemand die hier minimaal drie dagen per week beschikbaar voor is.

Contactinformatie: 

Spreekt deze vacature je aan, mail dan naar de coördinator van de afdeling Support via eliseelzinga@worldservants.nl.

Vrijwillig of betaald: 
Vrijwillig