Vacature: Supportheld

Bouw jij mee aan nog veel meer levensveranderende ontmoetingen?

World Servants zoekt een enthousiaste

Supportheld

m/v | 24 uur

die mee wil bouwen aan verandering door zoveel mogelijk jongeren te laten ontdekken dat dienen alles verandert. 

Jij bent degene die ervoor zorgt dat binnenkomende vragen van met name deelnemers, leiders en supporters goed en snel worden opgevolgd. Je verwerkt de aanmeldingen van deelnemers, buigt je over ingevulde vragenlijsten, je regelt de visa voor de reizen met een externe partner en nog zoveel meer. Je bent administratief sterk en een zelfstandige werker die nauwkeurig het werk afhandelt. We zijn op zoek naar de Support Held(in) die ons team komt versterken. Iemand die zaken goed vastlegt, oog voor detail heeft, werkt met bestaande processen en die niet schroomt om een financieel vraagstuk uit te zoeken. Daarbij dagen we je uit om met jouw scherpe blik ons werk blijvend te verbeteren. 

Omdat we een dynamische organisatie zijn én omdat we jouw talenten optimaal willen benutten, zal de functie verder vormgegeven worden op basis van jouw vaardigheden. 

Solliciteer daarom met jouw enthousiaste verhaal, waarin je vertelt hoe jouw kwaliteiten ervoor gaan zorgen dat de administratieve kant van World Servants op orde blijft en goed functioneert. Natuurlijk willen we uit je verhaal ook kunnen voelen waarom jij past bij World Servants. 

Reageren doe je voor 11 oktober via renatewolswinkel@worldservants.nl.