(web)designer

Doelstelling van de functie: 

World Servants is op zoek naar een webdesigner op vrijwillige basis, die UX/UI bovenaan zijn lijstje heeft staan. Ook gezegden als: 'Keep it simple' en 'user first' moeten je niet vreemd in de oren klinken. We zoeken zowel iemand met ervaring als iemand die graag ervaring opdoet.

Zie jij het zitten om deze grafische uitdaging aan te gaan of wil je jezelf optrekken aan iemand die deze ervaring al heeft? Word dan onze nieuwe webdesigner!

Taken en verantwoordelijkheden: 

Bij World Servants ben jij verantwoordelijk voor de online grafische vertaling van de missie en visie van World Servants naar potentiële deelnemers en sponsoren.

Functie-eisen: 

We vragen verder iemand..

  • die enthousiast is voor World Servants, het liefst vanuit eigen ervaring;
  • die een beschikbaarheid van minimaal 10 uur (zelf in te delen) in de maand waar kan maken;
  • die goed zelfstandig kan werken en tegelijkertijd helder kan communiceren over zijn/haar plannen en handelingen.
  • Photoshop en Illustrator zijn jouw dagelijkse 'tools', maar je bent ook niet vies van wat HTML, CSS en JavaScript. Bij World Servants maken we gebruik van vooruitstrevende technieken als HTML5, CSS3 en SASS. 
  • Kennis van Drupal is een pré.
Tijdsbesteding: 

Minimaal 10 uur in de maand (tijd zelf in te delen). Je kunt grotendeels vanuit huis werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je werkt samen samen met de webontwikkelaar aan de grafische kant van de website. Dit geldt voor zowel het publieke deel van de website als Mijn World Servants.

Waar nodig krijg je uiteraard begeleiding van ons. Verder zal het zeker niet de eerste keer zijn dat een vrijwilligersfunctie bij World Servants heeft geholpen bij de verdere carriëre van een (ex-)vrijwilliger.

Contactinformatie: 

Neem voor meer informatie contact op met World Servants: 0561 614857 of mail Jan-Willem Westerhof, webontwikkelaar.

Vrijwillig of betaald: 
Vrijwillig