Bouw van de leefomgeving van kinderen in een gezinshuis in De Glind in 2021

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in De Glind


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Video van het Jeugddorp De Glind

Lees meer

NL0421 | En dan sta je zomaar ineens in de Barneveldse Krant!

Het stof was nog maar net neergedaald na het vertrek van de groep uit de Glind, toen er een prachtig artikel in de Barneveldse krant ons bereikte...

Lees meer

NL0421 | Daghoooooor

De deelnemers zijn de deur uit!  Nog even opruimen...

Lees meer

NL0421 | Aftermovie De Glind

Bekijk gauw de aftermovie...  

Lees meer

NL0421 | Kiosk in de Glind officieel geopend

Vanaf vrijdag 6 augustus zijn de biologische groenten van De Landouw in de kraam aan de Ringlaan 11A in De Glind  te verkrijgen.

Lees meer
Gebied
Verandering

In het dorp De Glind, dat zo’n zeven kilometer ten westen van Barneveld ligt op de grens van de provincies Gelderland en Utrecht. Er wonen zo’n 600 mensen in het dorp. Het ligt in een prachtige landelijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe in. Het is een overzichtelijk dorp en alles is op loopafstand te bereiken.

Met jouw inzet kunnen de klussen, die anders blijven liggen, worden opgepakt en breng je nieuw enthousiasme en energie in het dorp, zowel voor de mensen die er wonen als voor de vrijwilligers die nu enorm worden geholpen. Daarnaast is het voor de kinderen en jongeren, die hier wonen, een bemoediging dat je je dienstbaar wilt inzetten voor de ander. Dat geeft hun meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.