Bouw van de leefomgeving van mensen met een beperking in Bloemendaal in 2021

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Bloemendaal


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

NL1721 | Het eerste project is onderweg

Eindelijk is het zo ver! NL1721 is gesetteld in Bloemendaal.

Lees meer

Projectcoördinator Anouk heet je welkom

Lees meer

NL1721 | Bouwen, bijkomen en boekjes

De laatste dagen van ons project stonden in het teken van de 3B's: bouwen, bijkomen en boekjes. In de nieuwe update lees je onze avonturen.

Lees meer

NL1721 | Filmploeg op de stoep

Al ons harde werken moest natuurlijk wel even vastgelegd worden. Daarom kwam vandaag de World Servants roadtrip langs.

Lees meer

NL1721 | Bericht van de kippen

Een speciaal nagekomen nieuwsbericht uit Bloemendaal

Lees meer
Gebied
Verandering

Je gaat aan de slag op Landgoed Dennenheuvel rondom het voormalige klooster Euphrasia. Er is werk in en rondom de tuinderij en in de werkplaats. Achter Landgoed Dennenheuvel staat Arkhuis Pelletier waar negen mensen met en zonder beperking samen wonen. Landgoed Dennenheuvel ligt in een klein dorpje vlakbij Haarlem. Tuinderij De Ark is een combinatie van een zelfoogsttuin, een ontmoetingsplek en een zorgtuinderij, waar op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden worden geteeld.

Allereerst zorg je ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking in aanraking komen met een groep jongeren die, net als zij, dromen en plannen hebben voor het leven. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met een beperking volledig onderdeel zijn van onze maatschappij. Daarnaast breng je verandering door De Ark Haarlem net even dat duwtje te geven om weer verder te kunnen met alle werkzaamheden zonder dat veel grote klussen blijven liggen.