Bouw tijdens jouw werkvakantie aan

de leefomgeving van mensen met een beperking in Nunspeet

Wat

Wie

Waar

Waarom

Wat ga je doen?

Samen met de bewoners ga je aan de slag in een van de woonlocaties van Philadelphia in Nunspeet.
Deze prachtige woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking midden in het bos is toe aan een opknapbeurt. Het gebouw ziet er in principe goed uit maar is erg steriel. Door jouw inzet wordt het gebouw gezellig en een echt thuis voor de mensen die er wonen. Ook ga je aan de slag in de grote tuin van de woonlocatie.

Voor wie?

Het terrein van Philadelphia is groot en heeft meerdere woonlocaties. De bewoners verschillen erg van elkaar, van mensen met een licht verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. Het is ontzettend mooi om te zien hoe dankbaar en blij de bewoners zijn. Verdere kenmerken zijn overmobiel, korte concentratie en een laag denkniveau. Toch zullen deze bewoners je verrassen. Bij ernstige meervoudige beperking is het misschien moeilijk om contact te maken maar met goede begeleiding wel erg mooi!

Waar ga je dat doen?

Je bent welkom in het mooie Nunspeet. Een bosrijke omgeving met een mooie zwemplas, leuk centrum en gezellig zwembad. Een ideale omgeving om een(werk)vakantie te vieren!

Waarom?

Het huis waar je woont is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk dat jij je daar fijn voelt, dat je jezelf kunt zijn en dat je kunt leven zoals jij dat wilt; een plek waar je je thuis en veilig voelt. Op dit moment is de gezelligheid in de woonlocatie ver te zoeken en is de locatie erg steriel. Dus een mooi kleurtje of wandtekening is van harte welkom. Ook buiten is van alles te doen; bouw bijvoorbeeld mee aan een nieuwe schuur of het nieuwe kippenhok.

12-8 tot 21-8-2021

Verandering

Meer

Nieuws

Verandering

De bewoners zullen het geweldig vinden, dat er weer wat reuring op het terrein is. Present komt normaal gesproken regelmatig een dag om een project te doen. Het enthousiasme en de gezelligheid vinden de mensen helemaal geweldig. De bewoners zullen ook zeer dankbaar zijn voor het werk wat gebeurt en zullen zich helemaal thuis voelen in hun opgeknapte huis.

Wat doe je nog meer?

In en rond Nunspeet is er van alles te doen. Neem een duik in het zwembad of de zwemplas en sluit een dagje aan bij de dagopvang. Samen spelletjes spelen en knutselen met de bewoners of samen wandelen of fietsen (op de duo tandem). Verder wil Staatsbosbeheer graag een dag met jullie als groep het bos in en heeft het theater aangeboden dat jullie (kosteloos) mee kunnen doen aan de zomeractiviteiten of een film mogen komen kijken.