Voorbereidings'weekend' Blankenheim

zaterdag 5 juni - 9:30 tot 14:00

Voeg toe aan je agenda

Ben jij er al klaar voor? Komende zomer bouw jij in Blankenheim, Duitsland mee aan verandering. In Duitsland… Wie had dat ooit verwacht? Het wordt een mooie missie. Niet zomaar eentje. Nee, misschien wel de moeilijkste missie ooit. Voor die missie stoomt jouw leidersteam jullie klaar op zaterdag 5 juni. In deze envelop vind je de belangrijkste benodigdheden. In jullie appgroep hoor je van het leidersteam waar je verwacht wordt.

Het programma start om 10.00 uur. Vanaf 9.30 kun je vanaf deze pagina inloggen in het programma. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt en gebruik dan als naam je eigen naam. Om mee te doen heb je een laptop/computer met microfoon, geluid en webcam nodig. Het handigst is als je een headset/oortjes gebruikt. Als je geen laptop/computer ter beschikking hebt, dan kun je ook met je mobiele telefoon deelnemen. 

Kom binnen!

Heb je technische problemen? Zet een appje in de appgroep

 

Ontmoeting in tweetallen

Je hoeft het programma niet ongezellig in je eentje bij te wonen, want je leidersteam maakt een indeling van deelnemers die het programma op zaterdag samen mee gaan maken! In jullie appgroep hoor je van het leidersteam waar je verwacht wordt.

Programma

Livestream

Aandachtspunten voor de livestream:

  • Voor de training heb je een laptop of computer met (ingebouwde) webcam/microfoon en speaker nodig, en jullie telefoons. Omdat je de hele dag onder de pannen bent is het handig om je opladers bij de hand te houden.
  • Als je inlogt, stel dan als naam jullie voornamen, rol en projectcode in. Dan weet iedereen de hele dag door wie je bent.
  • Het is handig dat je de stream de hele dag aan laat staan, ook tijdens de maaltijden.
  • Zorg dat je op tijd online komt, zodat je de tijd hebt om technische problemen te tackelen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact op via ons whatsappnummer: 06 111 07 113. Dat kan de hele dag door. Je kunt dit nummer alleen whatsappen, niet bellen.