Aanmelden voor 2015 kan vanaf nu!

Geplaatst op 6 jun 2014 - 12:55

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor een project voor 2015. Dit is eerder dan gebruikelijk. Dit omdat plaatselijke groepen nu al bezig zijn met actievoeren. Bovendien kunnen we zo de projecten onder de aandacht brengen op promotiestands tijdens de zomer, te beginnen bij Opwekking en de EO-jongerendag. Daar geven we een gratis project weg! De projecten van 2015 zijn te vinden op www.worldservants.nl/projecten. Deel deze link gerust op je social media en in je kerkblad.

Wil je ook gratis mee met World Servants? Bezoek dan onze stand op Opwekking en op de EO-jongerendag volgende week. Vul het formulier bij de stand in en krijg een gratis armbandje. We nemen contact met je op om te laten weten of je het gratis project hebt gewonnen.

Let op: Nieuw dit jaar is ook dat er geen loting is voor de projecten. De loting was er omdat eerder de aanmeldingen tijdens het festival van start ging. Om deelnemers een rustig weekend te bezorgen was er een lotingsprocedure. Nu deze er niet meer is geldt: wie het eerste komt, die het eerst maalt. Wees er dus snel bij. Bekijk de projecten op www.worldservants.nl/projecten en meld je vandaag nog aan.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.