Actiegroep Ameide bouwt aan verandering


We willen graag 'iets geven' aan de ander. Daarnaast willen we ook andere culturen en bevolkingen leren kennen en een steentje bijdragen waar nodig is.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Ameide

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

1 januari 2019 om 13:00

Nieuwjaarsduik

3 november 2018 om 11:00

WC-papier verkopen

2 oktober 2018 om 15:15

Oppassen

Over de werkvakanties van actiegroep Ameide

Woningen voor medisch personeel in Gorogo, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijke gezondheidszorg in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan woningen voor medisch personeel bij een gezondheidscentrum.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in Laminaya, Sierra Leone
De Cotton Tree Foundation bouwt samen met World Servants aan beter onderwijs. In Laminaya realiseren we dit door het bouwen van nieuwe klaslokalen.

Lees meer over dit project

Kliniek in Cuevas, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas wil de gezondheidszorg in Bolivia verbeteren en toegankelijker maken. World Servants wil daar graag een bijdrage aan leveren. Door een moderne kliniek te bouwen verbetert de kwaliteit van de zorg en krijgen meer mensen toegang tot goede medische hulp.

Lees meer over dit project

Lerarenwoningen, latrines en verschoningsruimte voor meisjes in Kamatimba, Malawi
Ieder kind verdient goed onderwijs. Daarom bouwt World Servants samen met partnerorganisatie CCAP Malawi twee lerarenwoningen in Kamatimba.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in El Paradiso (Naciones Unidas - El Torno), Bolivia
For Vidas wil onderwijs toegankelijk maken voor elk Boliviaans kind. Beter onderwijs betekent immers een betere toekomst. World Servants gelooft in dat ideaal en daarom bouwen we samen aan goede klaslokalen voor de kinderen van El Paradiso.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari Association, Bangladesh
Leprocy Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants