Betalingstermijnen

Het is handig om de deelnemersbijdrage in het jaar voor je project geleidelijk aan te betalen. Je voorkomt dan dat je in financiële problemen komt, maar vooral maak je het mogelijk om de projecten goed voor te bereiden. World Servants moet, ver voordat het project plaatsvindt, bijvoorbeeld al bouwmaterialen en tickets inkopen.

Om zeker te weten dat je gedurende het actiejaar voldoende inkomsten hebt, maak je bij aanvang van het actiejaar een actieplanning. Als je actievoert met een groep, kan de informatie op worldservants.nl/groepsleiders en je groepscoach je daarbij helpen. 

Tijdens het actiejaar kun je op je actiepagina je financiële overzicht downloaden in Excel. In dat overzicht zie je in een grafiek hoe je voortgang is. De rode lijn in de grafiek is de ideale lijn, vanaf het moment dat je begonnen bent tot 1 mei, wanneer alle fondsen binnen moeten zijn. Loopt de blauwe lijn boven de rode lijn, dan loop je voor op schema. Loopt de blauwe lijn eronder, dan is het nodig om een beetje gas bij te geven. Je groepscoach (als je in een actiegroep zit) of de mensen op het World Servants-kantoor (als je in je eentje actievoert) denken graag met je mee.

Op je actiepagina zie je wat jouw deelnemersbijdrage en/of de totale bijdrage van jouw groep is. Inkomsten stort je met de rode knop op je actiepagina.