[bo113] Nog drie dagen en de reis kan beginnen

Geplaatst op 8 jul 2013 - 15:11

De groep uit Groningen vertrekt bijna naar Bolivia...

Met de afscheidsdienst van zondag nog in gedachten worden de laatste tassen dichtgesnoerd. Er zijn er die hier al heel wat uurtjes in hebben zitten, meeneemlijst checken, toch wat vergeten. Of door het prachtige weer in Nederland moet de korte broek er maar weer uit… Gelukkig hebben we nog even tijd. Donderdag on 10.15 uur is het zover, dan vertrekken we vanaf de MK Groningen. We kijken er naar uit. We gaan ons best doen hier de nodige berichtjes te plaatsen.
Groeten Gertjan (hoofdleider)

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.