[BO114] Groep komt later aan in Nijkerk

Geplaatst op 28 jul 2014 - 11:56

De groep uit Bolivia is veilig geland in Brussel. Er bleek een tas niet te zijn meegekomen; daardoor moesten er nog wat zaken geregeld worden. Ook is er nog geen bus om de groep te vervoeren. Daarom zullen ze later aankomen in Nijkerk. Hoe laat dit precies zal zijn, zullen we zodra dit bekend is, melden op de website.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.