Communicatie vanuit je actiegroep...

...in tijden van Corona

Komende projectzomer gaat er anders uitzien. Je gaat op project in Nederland óf jouw project schuift door naar 2022. Voor jou en je ouders is het vast fijn om te weten waar en wanneer jij je gaat inzetten. Je wilt dit ook communiceren naar andere sponsoren en de rest van je netwerk. Op deze pagina helpen we je daarbij.

 

Doorschuiven naar 2022

Jouw project stond voor 2021 gepland en vershuift naar 2022. Je kunt je in het bonusjaar inzetten voor actievoeren en Challenge 2022. Je wilt je sponsoren daarover informeren en kunt onderstaande brief hiervoor gebruiken. Daarin vertel je over het doorschuiven van je project en nodig je hen uit om bij te dragen aan Challenge 2022.

Download brief doorschuiven

Je wilt ook de mensen uit je lokale omgeving vertellen dat je een jaar later op project gaat. Daarvoor kun je dit persbericht gebruiken. Gebruik daarvoor het briefpapier van jouw actiegroep en een leuke groepsfoto. 

Download persbericht doorschuiven

Actiepagina

Het kan geen kwaad om de actiepagina van je groep en deelnemers even op actualiteit te checken. En wellicht vinden je sponsors het fijn om een toelichting op de Challenge2022 te lezen in een update?

Andere zaken

Deze zaken kunnen ook goed van pas komen:

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen of mis je iets op deze pagina? Neem contact met ons op!