Communicatie vanuit je actiegroep...

...in tijden van Corona

Komende projectzomer gaat er anders uitzien. Je gaat op project in Nederland óf jouw project schuift door naar 2022. Voor jou en je ouders is het vast fijn om te weten waar en wanneer jij je gaat inzetten. Je wilt dit ook communiceren naar andere sponsoren en de rest van je netwerk. Op deze pagina helpen we je daarbij.

 

Op project in Nederland in 2021

Je gaat op project in Nederland. Je bouwproject wordt door de lokale gemeenschap uitgevoerd terwijl jij je dienstbaar gaat inzetten in Nederland. Dat is dubbel bouwen aan verandering!  Hieronder download je een brief of e-mail die je kunt versturen aan al je sponsors. Je stelt hen niet alleen op de hoogte van jullie gave project in Nederland, maar ook dat hun bijdrage alsnog wordt besteed aan het geplande bouwproject én je vraagt hen om een bijdrage voor de Challenge2021. Tip: gebruik het briefpapier van jouw groep.

Download brief

Natuurlijk wil je ook de mensen uit je dorp of wijk laten weten dat je in Nederland op project gaat. Daarvoor gebruik je dit persbericht. Je hoeft alleen zelf nog een aantal specifieke zaken over jouw project in te vullen. Gebruik ook hier het briefpapier van jouw groep, en vergeet niet een foto bij te voegen. Als je geen groepsfoto hebt kun je ook deze archieffoto uit Malawi gebruiken.

Download persbericht

Doorschuiven naar 2022

Jouw project stond voor 2021 gepland en vershuift naar 2022. Je bent alvast op de hoogte van dit bericht en kunt je komend jaar inzetten voor actievoeren en Challenge 2022. Je wilt je sponsoren vast informeren en kunt onderstaande brief hiervoor gebruiken. Daarin vertel je over het doorschuiven van je project en nodig je hen uit om bij te dragen aan Challenge 2022. We streven ernaar om de bedragen gelijk te houden aan Challenge 2021.

Download brief doorschuiven

Je wilt ook de mensen uit je lokale omgeving vertellen dat je volgend jaar op project gaat. Daarvoor kun je dit persbericht gebruiken. Gebruik daarvoor het briefpapier van jouw actiegroep en een leuke groepsfoto. 

Download persbericht doorschuiven

Actiepagina

Het kan geen kwaad om de actiepagina van je groep en deelnemers even op actualiteit te checken. En wellicht vinden je sponsors het fijn om een toelichting op de Challenge2021 te lezen in een update?

Andere zaken

Deze zaken kunnen ook goed van pas komen:

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen of mis je iets op deze pagina? Neem contact met ons op!