Communicatie vanuit je actiegroep...

...in tijden van Corona

Je project is doorgeschoven van 2020 naar 2021. Voor deelnemers en ouders waarschijnlijk een opluchting. Je wilt dit ook communiceren naar andere sponsoren en de rest van je netwerk. Op deze pagina helpen we je daarbij.

Brief voor sponsors

Hieronder download je een brief of e-mail die je kunt versturen aan al je sponsors. Je stelt hen niet alleen op de hoogte van het uitstel van jullie reis, maar ook dat hun bijdrage alsnog wordt besteed aan het geplande doel én je vraagt hen om een bijdrage voor de Challenge2021. Tip: gebruik het briefpapier van jouw groep.

Als een deel van je groep nog niet weet of ze doorschuiven, kan het handig zijn om nog even te wachten met het versturen van deze brief en het persbericht (hieronder).

Download brief

Persbericht voor lokale kranten

Natuurlijk wil je ook de mensen uit je dorp of wijk laten weten dat je later op reis gaat. Daarvoor gebruik je dit persbericht. Je hoeft alleen zelf nog een aantal specifieke zaken over jouw project in te vullen. Gebruik ook hier het briefpapier van jouw groep, en vergeet niet een foto bij te voegen. Als je geen groepsfoto hebt kun je ook deze archieffoto uit Malawi gebruiken.

Download persbericht

Actiepagina

Het kan geen kwaad om de actiepagina van je groep en deelnemers even op actualiteit te checken. En wellicht vinden je sponsors het fijn om een toelichting op de Challenge2021 te lezen in een update?

Andere zaken

Deze zaken kunnen ook goed van pas komen:

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen of mis je iets op deze pagina? Neem contact met ons op!