Sierra Leone | Count your Blessings

Tijdens zo'n reis maak je ontzettend veel dingen mee. Je ziet en hoort een hele hoop. Wat ik met deze reis vooral heb geleerd, is dingen loslaten. Voorheen was ik iemand die wilde weten hoe lang de bus er over deed en kon ik me zorgen maken of hij niet kapot zou gaan. Met deze reis maakte mij dat niet uit, ik heb leren loslaten zodat ik nog meer kon genieten.

Samen, met je groep en de lokale bevolking, bouwen aan één gebouw, één mooie toekomst van een kind dat vond ik een hele mooie ervaring om meegemaakt te hebben. De drijfveer van je allebei in te zetten voor de dag van morgen om die met al zijn schoonheid nog iets mooier te maken voor een kansarm kind. Prachtig! Hoe zulke verschillende culturen toch samen zoveel plezier kunnen hebben tijdens de bouw, is mooi om te zien.

De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de reis koester ik en zal ik altijd bij me dragen. Het heeft me heel veel vriendschappen en liefde gegeven vanuit de groep. Ik ben nog bewuster gaan genieten van mijn leven, want wat een zegeningen hebben wij!

Count Your Blessings.

Ik ben nog bewuster gaan genieten van mijn leven

Judit Polet