Bouw van multifunctioneel centrum in Santiago De Cuba in 2015

 • CU114 - local men working at project site
  CU114 - local men working at project site
 • Implementation CU114 - building site
  Implementation CU114 - building site
 • Implementation CU114 - building site 2
  Implementation CU114 - building site 2
 • CU114 - SA congregation during set-up
  CU114 - SA congregation during set-up

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Santiago De Cuba


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

CU115 | Eerste groep terug in Nederland

Voor sommigen is de vakantie nog maar net begonnen, maar de Servants van het Leger des Heils kwamen vanmorgen alweer aan op Schiphol. 

Lees meer

CU115 | Op de terugweg

Een bericht van de hoofdleider Geert Jeroen: Hallo thuisblijvers, Gisteren zijn we begonnen aan onze terugreis. Hoe zijn de afgelopen dagen gevorderd:?,We hebben de gehele benedenverdieping van het gebouw geëgaliseerd, de binnenmuren zijn gemetseld en gestuct. We hebben drie gaten gegraven (30 kub) voor toekomstige fundering. Een hoop zwaar werk dus. Vrijdag hebben we het project afgesloten in het korps. Verschillende mensen hebben hun waardering uitgesproken, zijn er sketches gedaan en werd er heel veel gezongen. Rode draad van de middag was het geloven in wonderen ook anno 2015. Een wonder dat wij als groep gekomen zijn om samen met onze Cubaanse vrienden te bouwen aan een nieuw korps. Voor velen een teken van gebedsverhoring. Een plek waar men Zijn woord groot kan maken en waar men als Leger des Heils van betekenis kan zijn in de buurt.Afgelopen nacht hebben we in een klooster halverwege Cuba geslapen. Vandaag reizen we het laatste stuk naar Havana. Klaar voor de terugreis! Groet Geert Jeroen  

Lees meer

  Er zijn geen berichten.

  Gebied

  Het project ligt in de heuvels die Santiago de Cuba omringen op zon 45 mtr. hoogte. In de wijk Reparto Mariana de la Torre wonen ongeveer 1.100 people. Deze stad ligt in het Eastern District en is het dichts bevolkte gebied van het eiland. Het ligt aan een baai verbonden met de Caraïbische zee en is daardoor een belangrijke havenstad. Het klimaat is er warm met temperaturen van 30°C of hoger. De regentijd loopt van mei tot oktober. In deze periode kunnen ook orkanen of tropische stormen voorkomen.