Actiegroep Daarle bouwt aan verandering


Vijf deelnemers van actiegroep Daarle steken in 2023 de handen uit de mouwen in Malawi, Uganda, Sierra Leone en Panama. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Daarle

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

31 juli 2023 om 11:15

Zending

29 juli 2023 om 18:00

Trekkerslep

13 mei 2023 om 08:00

Autowasatie

29 maart 2023 om 18:45

Workshop Voorjaarstoef

Over de werkvakanties van actiegroep Daarle

lerarenwoningen voor basisschool in Ndatuwa, Malawi
CCAP en World Servants bouwen al jaren samen aan verandering in Malawi. Zo ook in Ndatuwa, door het bouwen van lerarenwoningen. Met de komst van meer leraren verbetert het onderwijs en kunnen ook de oudere kinderen in hun eigen dorp naar school.

Lees meer over dit project

klaslokalen voor kleuterschool in Aripezu, Uganda
Om de hoop voor de toekomst te vergroten, bouwen we mee aan een school in Aripezu. Zo kunnen kinderen in hun eigen lokaal les krijgen, zonder afleiding en zonder nat te regenen onder een boom.

Lees meer over dit project

klaslokalen voor basisschool in Makomp, Sierra Leone
Je bouwt samen met de Cotton Tree Foundation (CTF) aan klaslokalen voor een basis- en kleuterschool in Makomp, Sierra Leone. Op dit moment wordt er namelijk letterlijk lesgegeven in een oud kippenhok. Help jij mee met het realiseren van een echt schoolgebouw voor deze kinderen?

Lees meer over dit project

klaslokalen voor basisschool in La Valdeza, Panama
De bevolking in La Valdeza groeit enorm. De actieve school in de oude gemeenschap heeft meer ruimte nodig om alle kinderen goed onderwijs te geven. Samen met partnerorganisatie Formando Vidas bouwt World Servants extra lokalen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants