Op deze pagina sponsor je een actie.

In de kop zie je om welke actie het gaat. Daaronder zie je eventueel een bijpassende foto, samen met een omschrijving van de actie.

Met de grote knop sponsor <actie> kun je je steentje bijdragen. Als het een verkoopactie is, vul je het gewenste aantal van ieder product in en klik je op bestellen. Bij een sponsoractie geef je aan welke deelnemer je wilt sponsoren, voor welk bedrag, en wat je maximale sponsorbedrag is. Je vult dan een machtiging in. Bij een inschrijfactie schrijf je je in voor een actie door een aantal gegevens op te geven en daarna op de rode sponsorknop te drukken.

Meteen onder de sponsorknop zie je het streefbedrag van de actie heeft, en de tussenstand. Je ziet ook wanneer de actie plaatsvindt.

In de thermometer zie je de stand van zaken van de actie. Daaronder zie je nogmaals het streefbedrag, het bedrag dat nog nodig is, welke actiegroep de actie uitvoert en het aantal sponsors. Daarna zie je foto’s van de actie

Daaronder zie je de namen en foto’s van de deelnemers aan de actie. Als je met je muis over die foto’s gaat zie je de tussenstand van die deelnemer en een knop om de deelnemer persoonlijk te sponsoren. Klik je op ‘toon alle actievoerders’, dan vouwt een overzicht met alle actievoerders open.

Daarna zie je links het overzicht met de laatste sponsoringen van de actie. Per sponsor zie je de datum, het bedrag en de (bedrijfs)naam van de sponsor. Bij een anonieme gift kun je als deelnemer de afzender wel zien, maar als bezoeker niet. Klik je rechts onder op ‘alle sponsors’, dan zie je alle sponsors.

Onder de kop ’updates’ zie je de updates die over deze actie zijn geschreven. Door op de titel te klikken open je de update. Boven de titel lees je wanneer de update is geplaatst. Als je op een update klikt, kun je met de deelknoppen onder de tekst de update delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de update ook delen via whatsapp. Klik je op ‘alle updates’, dan geef je alle updates van de actie weer.

Daarna kom je opnieuw bij een knop waar je een groep kunt sponsoren of producten kunt bestellen. Daar naast of onder staat een knop om contact op te nemen met de groep.

Daaronder zie je links een korte link naar de pagina. Met de deelknoppen daarnaast kun je een actiepagina delen op sociale media en via de mail. Als je de pagina op een mobiel apparaat bekijkt kun je de pagina ook delen via whatsapp.

Onder de titel ‘World Servants in het kort’ lees je info over World Servants. Wil je nog meer weten, dan klik je op de knop ‘lees meer over wat World Servants doet’.

Als je opmerkingen over het actieplatform hebt klik je links onderaan op de knop ‘ik heb een vraag’. Als je iets niet begrijpt klik je rechts onderaan op ‘help’. Die heb je al gevonden, want anders had je dit niet gelezen ;).