Dive2Change 2016


Start je kerstvakantie met het coolste actie-event

Duik je mee het koude winterwater in? Zonder geregel je sponsorgeld binnenhalen of je project van afgelopen jaar nog een laatste zetje geven. En natuurlijk je projectgenoten en andere World Servants-vrienden ontmoeten, dát is Dive2Change.

De tweede editie van het duikfeest Dive2Change. Een feest waar we elkaar kunnen ontmoeten, waar de voeten van de vloer gaan om warm te blijven of lekker uit ons dak gaan. Tegelijkertijd gaan we een verschil maken voor Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Samen duiken we voor verandering: Dive2Change.

Aanmelden kan zaterdag 24 december tussen 13:00 en 14:00 bij de NGK, Hoofdstraat 202 in Voorthuizen. Meer info over Dive2Change.

Dive2Change 2017 op Facebook

Check onze aftermovie 2016

 
Countdown

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie
Praktische info

Op 24 december duiken honderden World Servants in Voorthuizen het koude water in. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet