Dive2Change

19 december 2020

Dive2Change

19 december 2020

Dive2Change

19 december 2020

Dive2Change

19 december 2020

Dive2Change

19 december 2020

Dive2Change

19 december 2020


Sluit 2020 af met het coolste actie-event

Dive2Change: het coolste feest van het jaar. Deze 6e editie van de World Servants-actie geeft jou de kans om eenvoudig sponsorgeld te verdienen voor je project. Dit jaar kun je niet alleen in Voorthuizen het water in, maar ook op allemaal andere plekken in Nederland. Check de kaart hieronder voor de duikspot bij jou in de buurt. Meld je nu aan en wij activeren jouw actiepagina waarop familie en vrienden jou kunnen sponsoren. Het enige wat jij dan hoeft te doen, is aan het eind van dit jaar een verfrissende duik nemen! Vorig jaar doken 202 deelnemers een bedrag van € 37.943,54 bij elkaar. Samen duiken voor verschil!

Zelf een duikspot starten

Je kunt ook zelf een duikspot starten. Stuur een mailtje en ontvang het infopakket. 

  


Countdown

Meest opgehaald

Toon alle 72 actievoerders

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Op 19 december doen honderden World Servants mee aan Dive2Change 2020. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet