Sierra Leone | Dirk gaat na 30 jaar weer op project, met zijn kinderen

‘Sinds mijn eerste projectervaring, bijna 30 jaar geleden, ben ik al enthousiast over World Servants. Mijn zoon Gideon en dochter Lydia waren nu oud genoeg om ook mee te kunnen. Toen we het er aan de eettafel over hadden, begon het bij allebei te kriebelen. Dat liep positief uit de hand!’

Lees verder

Sierra Leone | Ruben en Annemarijn leefden drie weken in the middle of nowhere

Ruben en Annemarijn zijn net twee dagen terug uit Sierra Leone. Het stel bouwde mee aan een basisschool. Met de ervaring nog vers op het netvlies doen ze niets liever dan vertellen over de reis van hun leven. Ruben: ‘Ik zit nog helemaal daar met m’n hoofd. Ik zat de afgelopen dagen vooral voor me uit te staren. Ik kan het gewoon allemaal niet beseffen.’ Annemarijn: ‘Bij mij overheerst het besef dat de beelden van TV echt blijken te zijn en dat we daar wat aan moeten doen!’

Lees verder

Sierra Leone | Een kwetsbaar Kind

Gertjan Robbemond ging in 2013 voor het eerst met World Servants mee naar Dibiyya (Sierra Leone). Zijn inspirerende veranderingsverhaal wil hij graag ook met jou delen.

Lees verder

Sierra Leone | Onder de indruk van partnerorganisatie CTF

World Servants-directeur Jan Bosman bracht onverwacht een bezoek aan Sierra Leone, waar hij ook bij partnerorganisatie Cotton Tree Foundation bezocht. Vanwege de Ebola uitbraak stuurt World Servants in 2015 en 2016 geen groepen naar het land, maar zo snel dat weer kan hervatten we de projecten in Sierra Leone. Jan is onder de indruk van het werk van CTF, dat ondanks het plotselinge overlijden van de directeur vol visie is. Jan vertelt over zijn korte bezoek aan CTF:

Lees verder

Sierra Leone | Oud-deelnemer nu arts in Sierra Leone

Alex van Duinen ging drie keer mee met een World Servants project. Wat hij zag en meemaakte raakte hem. Na drie projecten wist hij het zeker: hij zou tropenarts worden in een ontwikkelingsland. Inmiddels woont en werkt hij, samen met zijn gezin, in Sierra Leone.
 

Lees verder

Sierra Leone | 'Voorbereiden en terugkijken'

De projectvoorbereiders zijn weer terug in Nederland. Hoe zo'n reis gaat? Frans van Weelie en Jan den Bleker zijn in Sierra Leone geweest en ze doen verslag van hun reis.

Lees verder