World Servants Festival

zaterdag 18 september - 9:00 tot zondag 19 september - 12:30

Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe

Voeg toe aan je agenda

Het World Servants Festival is het evenement voor iedereen die deel uitmaakt van de World Servants-familie. We blikken terug op een mooie projectzomer, leggen contact met alle landen en bedenken samen hoe jouw ervaring ver weg dicht bij huis van betekenis kan zijn. We praten, sporten, leren en dienen. We trappen het weekend af met de Ride2Change. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de aftermovie van 2019.

Programma

Ben je benieuwd naar het programma van het Festival? Download dan het programmaboekje van 2019. Vanaf een week van tevoren kun je het programmaboekje van 2021 downloaden.

Ik meld me aan!Praktische info & FAQ

Zaterdagochtend: terugblikken

Onmoet vrienden en haal herinneringen op

De zaterdagochtend staat nadrukkelijk in het teken van terugblikken op de afgelopen zomer. Welke herinnering zal je altijd bijblijven? Wat heb je geleerd in het land waar je bent geweest? En wat was de grootste blunder? Voor deelnemers van deze zomer een feest der herkenning, en als je nog nooit mee bent geweest ben je na dit programma gegarandeerd enthousiast om op reis te gaan. 

Zaterdagmiddag: vooruitkijken

Leef je uit tijdens het sporttoernooi

Op zaterdagmiddag organiseren we het World Servants-paviljoen. Een veld vol met organisaties, activiteiten en workshops die jou willen helpen om je projectervaring om te zetten in een actie in je eigen omgeving. De workshops gaan bijvoorbeeld over fair trade, duurzaam leven, vrijwilligerswerk in je eigen omgeving en korte termijn-zending. Onze projectvoorbereiders zijn ook aanwezig, dus je kunt hen het hemd van het lijf vragen over hoe het nu in jouw projectplaats is of gaat zijn. Voor de sportievelingen onder ons is er een sportprogramma, en ook aan de creatievelingen en muzikanten onder ons is gedacht. Voor deelnemers die volgend jaar met ons op reis gaan is er een speciaal programma over actievoeren. 

Zaterdagavond: ontspannen

Leer hoe jouw impact nog groter kan zijn

Op zaterdagavond vieren we samen een fantastisch World Servants-feest in de sporthal. Daar denken we nog even verder na over acties om actief te zijn in je eigen omgeving. Daarna is het echt tijd voor ontspanning: je kunt met je vrienden bij het kampvuur zitten, een drankje drinken in de bar, dansen op de beats in de disco of een spelletje spelen in je groepshuis. 

Zondagochtend: vieren

Ga in gesprek in de ballenbak op het paviljoen

Nadat we lekker uit hebben geslapen, staan we in de bijeenkomst op zondagochtend stil bij onze grootste motivator: God. In een ontspannen viering denken we na over de plaats die Hij inneemt in onze levens. Natuurlijk zorgen we voor een goede band en een begrijpelijke, duidelijke spreker. Deze ochtend zijn ook ouders van deelnemers en onze supporters uitgenodigd. 

Kosten

Mede door de hulp van vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor dit weekend laag houden. Deelname aan het weekend kost €30,-. Die prijs is all-in, dus inclusief maaltijden en overnachtingen. Daarbij maakt het niet uit of je een dag of het hele weekend komt. Als je alleen op zondag komt is dat gratis. 

Aanmelden

Ook dit jaar wordt het festival weer een inspirerende en gezellige tijd. Ook als je in voorgaande jaren met ons op reis bent geweest, van plan bent om mee te gaan in de toekomst, als je graag onderdeel van World Servants wilt zijn of als je gewoon een toffe wereldburger bent ben je van harte uitgenodigd!