World Servants Festival 2024

zaterdag 21 september - 9:00 tot zondag 22 september - 12:30

Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe

Voeg toe aan je agenda

Het World Servants Festival is het evenement voor iedereen die deel uitmaakt van de World Servants-familie. We blikken terug op een mooie projectzomer, leggen contact met alle landen en bedenken samen hoe jouw ervaring ver weg dicht bij huis van betekenis kan zijn. We praten, sporten, leren en dienen. We trappen het weekend af met de Ride2Change. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de aftermovie van 2023.

Programma

Ben je benieuwd hoe het programma eruitziet? Download hier het programmaboekje van 2023. Het programmaboekje van de editie in 2024 komt een week van tevoren online.

Ik meld me aan!Praktische info & FAQ

Zaterdagochtend: terugblikken

Onmoet vrienden en haal herinneringen op

De zaterdagochtend staat nadrukkelijk in het teken van terugblikken op de afgelopen zomer. Herinneringen, geleerde lessen, blunders... In een groot programma delen we verhalen, halen we herinneringen op en enthousiasmeren we je om concreet de handen uit de mouwen te steken. Als je op reis bent geweest een feest der herkenning, als je nog op reis gaat een inspiratiebron.

Na dit programma wil je aan de slag!

Zaterdagmiddag: vooruitkijken

Leef je uit tijdens het sporttoernooi

Op zaterdagmiddag blikken we vooruit. We hebben een veld vol workshops, activiteiten en organisaties die je helpen om in actie te komen. Als je op reis bent geweest kun je meedoen met workshops over duurzaamheid, geloofsvragen en zending. Als je nog gaat, kun je aan de slag met workshops over actievoeren, plannen of teambuilding. De projectvoorbereiders praten je bij over de laatste updates uit jouw projectplaats, en voor de sportievelingen is er een sportprogramma.

Zaterdagavond: ontspannen

Leer hoe jouw impact nog groter kan zijn

Op zaterdagavond vieren we samen een fantastisch World Servants-feest in de sporthal. Daar denken we nog verder na over acties om actief te zijn in je eigen omgeving. Daarna is het echt tijd voor ontspanning: je kunt met je vrienden bij het kampvuur zitten, een drankje drinken in de bar, dansen in de silent disco of een spelletje spelen in je groepshuis. 

Zondagochtend: vieren

Ga in gesprek in de ballenbak op het paviljoen

Nadat we lekker uit hebben geslapen, staan we in de bijeenkomst op zondagochtend stil bij onze grootste motivator: God. In een ontspannen viering denken we na over de plaats die Hij inneemt in onze levens. Natuurlijk zorgen we voor een goede band en een begrijpelijke spreker. Deze ochtend zijn ook ouders van deelnemers en onze supporters uitgenodigd. 

Kosten

Mede door de hulp van vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor dit weekend laag houden. Voor deelnemers die al op reis geweest zijn kost deelname aan het weekend €35,-. Die prijs is inclusief maaltijden en overnachtingen. Daarbij maakt het niet uit of je een dag of het hele weekend komt. Als je alleen op zondag komt is dat gratis. Deelnemers die volgend jaar voor het eerst mee gaan kunnen op zaterdag gratis komen. In alle gevallen kun je bij je aanmelding een (extra) bijdrage in de kosten doen.

Aanmelden

Ook dit jaar wordt het festival weer een inspirerend en gezellig weekend. Ook als je in voorgaande jaren met ons op reis bent geweest, van plan bent om mee te gaan in de toekomst, als je graag onderdeel van World Servants wilt worden of als je gewoon een toffe wereldburger bent ben je van harte uitgenodigd!