World Servants Festival

Alle info op een rijtje

Aanmelden

Voor het Festival moet je je aanmelden. Dat doe je met de knop hieronder.

Ik meld me aan!

Programma

Op zaterdag kun je aankomen tussen 8.30 en 10.30. Om 10.30 begint het eerste plenaire programma-onderdeel. De laatste onderdelen, de silent disco en de praise & worship, zijn om middernacht afgelopen. Hou hier rekening mee als je alleen op zaterdag komt.

Ben je benieuwd hoe het programma eruitziet? Download dan het programmaboekje van 2022. Het programma in 2023 zal vergelijkbaar zijn. We publiceren het programmaboekje van 2023 ongeveer een week voor het Festival. 

Ride2Change

Aan de vooravond van het World Servants Festival trappen 🚲 we het nieuwe seizoen spectaculair af. Binnen 24 uur fiets je vanuit iedere windrichting in Nederland richting Heino, via een route van maximaal 250 kilometer. Je kunt opstappen in de buurt van je eigen woonplaats. Natuurlijk laat je je voor je prestatie op je actiepagina sponsoren door je familie en vrienden. Dat is nog eens makkelijk sponsorgeld verdienen! 💰💰 Meld je meteen aan via www.ride2change.nl!

Kosten

Mede door de hulp van vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor dit weekend laag houden. Voor deelnemers die al op reis geweest zijn kost deelname aan het weekend €35,-. Die prijs is inclusief maaltijden. Daarbij maakt het niet uit of je een dag of het hele weekend komt. Als je alleen op zondag komt is dat gratis. Voor deelnemers die volgend jaar voor het eerst meegaan op project is het weekend gratis. In alle gevallen kun je bij je aanmelding een (extra) bijdrage in de kosten doen.

Locatie

Summercamp Heino
Schaarshoekweg 1
8131 RE Wijhe

Kom je met de auto, navigeer dan naar Stationsweg 17-19 in Heino. Daar is een veld ingericht als parkeerterrein. Van het parkeerterrein naar het Festivalterrein is ongeveer 600 meter lopen. Je kunt niet met je auto bij het terrein komen.

Carpoolen

Spreek in de appgroep van je project af met wie je samen kunt rijden.

Trein

Met de trein is het Summercamp goed bereikbaar. Station Heino ligt 300 meter van de ingang van het Summercamp. 

Projectfilm in de bios?

Wil je tijdens het festival je projectfilm bekijken in de bioscoop? Zorg dan dat minstens 75% van je groep zich inschrijft voor het festival. De eerste groepen die dat lukt mogen op zaterdagavond hun projectfilm in de bioscoop vertonen. Wil je in de bios je projectfilm kijken? Mail dan naar info@worldservants.nl.

Inschrijfbalie

Op vrijdagavond opent de inschrijfbalie om 19.00. Op zaterdagochtend kun je je inschrijven vanaf 8.30. Het plenaire programma begint op zaterdag om 10.00. 

Alcoholvrij & rookvrij weekend

Het World Servants Festival is een rook- en alcoholvrij festival. Het is dus ook niet toegestaan alcohol te hebben in de huisjes. 

BBQ

Op zaterdagavond verzorgen we een basic BBQ voor iedere groep. We verzorgen voor iedereen twee stuks (vegetarisch) vlees, stokbrood en salade. Wil je een uitgebreidere BBQ? Spreek dan met je groep af dat iedereen wat extra’s meeneemt. Op het opgaveformulier geef je aan of je vegetarisch of vlees wilt eten.

Groepshuis

Tijdens het Festival heb je de beschikking over een groepshuis om naar het toilet te gaan, koffie te zetten, bij te kletsen en de koelkast te gebruiken.

Sporttoernooi

Op zaterdagmiddag hebben we ons traditionele World Servants-sporttoernooi. Je kunt je tot 13:45 opgeven bij de infobalie voor het voetbal- en volleybaltoernooi. Een team moet uit minimaal 6 spelers bestaan. 

Meenemen

We verzorgen bijna alles voor je. Je moet een paar dingen zelf meenemen: (sport/zwem/warme)kleding, lekkers, frisdrank en koffie of thee. Zorg verder voor je telefoon met World Servants-app. Een oplader of powerbank en een waterflesje is ook handig. Neem ook een hoeslaken, slaapzak en kussensloop mee. Let op dat je geen alcohol meeneemt. Het weekend is alcoholvrij. 

Inzamelactie oude telefoons & oud textiel

Op het festival zamelen we oud textiel in. Kleding, kussens, schoenen of de hoes van je tuinbank: alles mag! Voor World Servants is het geld waard. En heb jij thuis nog oude telefoons liggen? Ook al komen ze uit de vorige eeuw, lever ze in bij de infobalie! 

Vrijwilliger zijn?

Dankzij ontzettend veel sponsoren en vrijwilligers zijn de kosten voor het weekend laag. Wil je meehelpen? Laat het weten aan de vrijwilligerscoördinator van dit weekend: Linda Kemp. Je houdt je dan onder anderen bezig met het inrichten van het festivalterrein, het aankleden van ruimtes, de ontvangst van de gasten, het begeleiden van de verkeersstroom en hulp voor en tijdens de plenaire programma's. Wil je na het zondagochtendprogramma nog graag even blijven hangen? Op zondagmiddag kunnen we wel wat extra hulp gebruiken bij het opruimen van het terrein. Wil je helpen? Meld je dan tijdens het weekend bij de informatiebalie of mail van tevoren vast naar Linda.

Vragen?!

Mocht je vraag hier niet beantwoord worden, stel hem dan gerust via info@worldservants.nl

Partners

Het Festival wordt georganiseerd door World Servants, in samenwerking met partners als Summercamp Heino, De Boer Audio, PeWe Entertainment Engineering, Bart Koster Verhuur en AV Sales

Aanmelden

Ook dit jaar wordt het festival weer een inspirerend en gezellig weekend. Ook als je in voorgaande jaren met ons op reis bent geweest, van plan bent om mee te gaan in de toekomst, als je graag onderdeel van World Servants wilt worden of als je gewoon een toffe wereldburger bent ben je van harte uitgenodigd!