MA215 | Dankbare landing op Schiphol

Geplaatst op 25 jul 2015 - 15:10

Dankbaar voor de mooie reis naar Malawi. Een reis waar de groep elkaar vond in de lach, maar ook in de traan.

Dankbaar zijn wij, dat we vanmorgen veilig zijn geland. Mooi om te melden dat in drie weken een schoolgebouw en een lerarenwoning zijn gerealiseerd en dat er begonnen is met een de girls changing room. Ook zijn we dankbaar dat we gezond zijn gebleven. Bijzonder om te zien dat de groep elkaar kon vinden in de lach, maar ook in de traan. Nu genietend thuis en langzaam beseffend hoeveel mooie momenten we met elkaar mochten delen. Dank u wel, Hemelse vader. Staf MA215

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.