Gezocht: tentenbouwers

Geplaatst op 16 apr 2013 - 14:11

Help jij mee met het opbouwen van de grote tent de donderdag voor het voorbereidingsweekend? Het wordt zoals altijd gezellig!

Op 27 en 28 april is het voorbereidingsweekend voor de zomerprojecten. Honderden deelnemers komen dan bij elkaar om kennis te maken, informatie te krijgen over hun project en om de World Servants-sfeer te proeven. De voorbereidingen voor dit weekend zijn in volle gang. Het weekend is op Summercamp Heino. Op het sportveld wordt een flinke tent neergezet en daarbij hebben we jouw hulp nodig.

Heb je zin in een gezellige dag op donderdag 25 april? Kom dan meebouwen aan de tent voor het voorbereidingsweekend. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een lunch en natuurlijk een goed humeur. Als de tent staat is er een gratis barbecue. Je hoeft geen 'tentenbouw-ervaring' te hebben, als je maar zin hebt om je handen uit de mouwen te steken en sfeer te bouwen, dan is het goed. Wij zorgen voor bekwame aansturing.

Stuur een e-mail naar sytse.createam@worldservants.nl om je aan te melden als tentenbouwer, je krijgt dan alle informatie via e-mail. We hebben maar 20 mensen nodig, dus reageer snel!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.