GH216 | Back from Ghana

Geplaatst op 23 aug 2016 - 17:00

De Ghana-gangers staan weer op Hollandse bodem. Na drie weken avontuur in het Noorden van Ghana werden ze warm ontvangen.

Het was duidelijk dat de groep in Ghana heeft leren huggen; deze vaardigheid kwam goed van pas in aankomsthal 4... Nu lekker uitrusten en verhalen vertellen!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.