[GU114] Met vertraging vertrokken

Geplaatst op 25 jul 2014 - 22:19

Willem-Jan liet vanuit het vliegtuig weten dat de groep met vertraging is vertrokken. De overstap in Atlanta wordt daardoor krap. Mocht de groep deze overstap niet halen dan komt er vanzelfsprekend een andere vlucht. We houden daarover contact met Willem-Jan en communiceren daarover via de website.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.