Actiegroep Haren bouwt aan verandering


Vijf deelnemers van actiegroep Haren gaan dit jaar bouwen aan verandering in Zambia, Oeganda en Ecuador! Door de coronamaatregelen gaan wij zelf niet bouwen in deze landen, maar bouwen wij in Nederland aan verandering. Bouw jij mee?
Een van onze lopende acties is het oud ijzer, hiervoor kun je mailen naar stijn@wsharen.nl
Wij hebben er super veel zin in om ook dit jaar te bouwen aan verandering! Volg ons op onze sociale media of hou de website in de gaten voor al onze acties!Wij bouwen mee

Sponsors van groep Haren

Updates

20 maart 2021

Update projecten 2021

5 juni 2020

Verplaatsing projecten naar 2021

Acties

Tot 30 juni 2022

Oud ijzer

Tot 1 september 2021

Wilhelmina pepermunt

Tot 30 juni 2021

Ramenwassen

Tot 30 juni 2021

WS fietskleding

Over de werkvakanties van actiegroep Haren

lerarenwoningen en latrines (+GCR) in Chamkoko, Malawi
In Chamkoko wordt samen met partner CCAP Malawi gebouwd aan verandering door middel van twee lerarenwoningen, latrines en een verschoningsruimte voor meisjes.

Lees meer over dit project

(uitbreiding) kliniek en woning voor medisch personeel in Changilo, Zambia
In Changilo wordt gebouwd in samenwerking met de partnerorganisatie MCC Mkushi Christian Community. In Changilo staat sinds 2013 een kliniek. Er wordt zo veel gebruikt van gemaakt dat het nu tijd is voor een uitbreiding. Je gaat bouwen aan aparte ziekenzalen voor mannen en (zwangere) vrouwen en een extra woning voor medisch personeel. Bouw jij mee zodat er straks nog meer mensen geholpen worden in de kliniek?

Lees meer over dit project

cacaoverwerkingscentrum in San Miguel De Brasil, Ecuador
De partnerorganisatie Maquita bouwt samen met World Servants aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. Met de bouw van een cacaoverwerkingscentrum verbeteren de levens van de boeren en hun gezinnen in San Miguel.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants