Malawi | Het dankbare werk van Carolien

"Als ik terugdenk aan de reis naar Malawi gaat er veel door me heen. Er zijn namelijk zoveel speciale herinneringen die mij bij zijn gebleven."

"De school bouwen in de wind en de zon, water halen bij de put met een emmer op je hoofd of vrouwen die hout hakten met een kind op hun rug. Wat ik ook steeds bijzonder vond is dat als wij ergens te voet heen gingen, het halve dorp dan mee liep. Dit gebeurde onder het vrolijke gezang van de liedjes die wij hen hadden aangeleerd.

Het kinderwerk ervoer ik als echt dankbaar werk. Je zag de kinderen namelijk zo genieten van het knutselwerkje en de aandacht die ze kregen tijdens het programma. Ik hoop dat ze de Bijbelverhalen en de liedjes goed hebben onthouden.

Zoals misschien wel te verwachten is, heb ik op geen enkele manier spijt gehad van deze reis. Deze ervaringen die ik heb gekregen kan niemand mij meer afpakken. Ik raad het daarom ook iedereen aan om mee te gaan! Je helpt met een World Servants project niet alleen de mensen daar, je krijgt er voor jezelf ook veel voor terug. En waarom zal je die kans laten schieten?"

Het kinderwerk ervoer ik echt als dankbaar werk

Carolien Slappendel