Actiegroep Hoogeveen bouwt aan verandering


Twintig deelnemers van actiegroep Hoogeveen steken in 2022 de handen uit de mouwen in Zambia, Uganda en Rwanda. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Hoogeveen

Updates

14 december 2020

Actie knieperties Welkoop

Acties

25 juni 2022 om 17:00

5-gangen diner in restaurant Stoel

11 juni 2022 om 16:00

BBQ Pesse o.l.v. de Pesser Grillmasters

Tot 13 mei 2022

Koken voor stichting 24/7 Hoogeveen

Tot 25 april 2022

Oma's appeltaart

Over de werkvakanties van actiegroep Hoogeveen

uitbreiding kliniek in Matuku-Malabi, Zambia
Partnerorganisatie MCC is een netwerk van kerken in Mkushi District. MCC zet zich in voor verbetering van onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast richten ze zich ook op de ontwikkeling van wezen, weduwen en anderen in nood, door trainingen te geven. World Servants bouwt samen met de lokale bevolking en MCC aan de uitbreiding van de bestaande kliniek om de medische zorg te verbeteren.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Cinya, Uganda
De basisvaardigheden van kinderen beginnen op de kleuterschool. Voor de gemeenschap in Cinya is de bouw van een kleuterschool de volgende stap in de ontwikkeling van hun regio. De lokale bevolking bouwt samen met partnerorganisatie AEE en World Servants aan de toekomst van hun kinderen.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Karambo, Rwanda
Partnerorganisatie Help a Child komt op voor de ontwikkeling van kinderen in plattelandsgemeenschappen zoals Karambo. Early childhood development centers (ECD’s, een soort kleuterscholen) geven kinderen een goede start. In Karambo blijven veel kinderen thuis, omdat er te weinig lokalen zijn. Daar wil World Servants verandering in brengen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants