Malawi | 'Je maakt vriendschappen en deelt je leven'

Anne-Meike Spithoven is meegeweest naar Malawi en al eerder naar de Dominicaanse Republiek. Ze schrijft in deze brief hoe bijzonder dit voor haar was.

Beste World Servants,
 
Ik wil jullie bedanken voor het fantastische project dat ik heb gehad. Ik ben voor het eerst mee geweest in 2012, toen ben ik in de Dominicaanse Republiek geweest.
Dit jaar stond ik 100% achter mijn landkeuze, Malawi! Dit was mijn tweede project en heb er geen moment spijt van gehad. Wauw, ik ben zo onwijs dankbaar dat World Servants bestaat en dat ik mag dienen in landen waar het nodig is. Zo'n reis is zoveel meer dan bouwen! Je wordt één met de bevolking dat is zo onwijs bijzonder. Je maakt vriendschappen en deelt je leven.
 
Ik ben nu 1,5 week thuis en heb nog steeds heimwee. Ik ben voor mijn gevoel nog steeds aan het 'landen' en een cultuurshock is zeker aanwezig. Wat zijn wij hier op ons zelf gericht zeg. Ik kan met zekerheid zeggen dat de mensen in Malawi echt gelukkig zijn in hun hart. Daar kunnen wij nog wat van leren, wij zoeken ons geluk vaak in materialistische dingen. Daar zal je nooit écht gelukkig van worden. Prachtig om te zien dat ze zo weinig hebben maar toch geven! Zij verdienen echt een ereplek in de hemel!

Ik weet zeker dat God over deze mensen waakt!
 
Nogmaals heel erg bedankt. Het heeft mijn hart weer een stukje veranderd in positieve zin.

Ik ben zo onwijs dankbaar dat World Servants bestaat

Anne-Meike Spithoven