Join het Promoteam van World Servants!

Lijkt het jou leuk om jongeren enthousiast te maken over World Servants? Join het promoteam of help bij een event!

 • Met MDT aanwezig op de CHE
  Met MDT aanwezig op de CHE
 • Promoteam dag om je alle handvaten te geven
  Promoteam dag om je alle handvaten te geven
 • Square Drachten
  Square Drachten
 • Graceland
  Graceland
 • Maak jij nog meer jongeren enthousiast?!
  Maak jij nog meer jongeren enthousiast?!
 • Help jij volgend jaar bij Opwekking?
  Help jij volgend jaar bij Opwekking?

Zit jij vol met verhalen, ben je enthousiast over World Servants en heb jij vette ervaringen die jij met andere wilt delen?! Dan is het promoteam echt iets voor jou!

Laat je gegevens achter en geef aan of je bij het promoteam wilt, een presentatie wilt geven of aanvragen, wilt helpen op events of nog iets anders met ons wilt delen!
We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en samen kijken wat mogelijk is! Je mag ons natuurlijk ook aanspreken op het Festival.

Kom bij het promoteam!
Ben je super enthousiast over jouw project ervaring? Wil je graag anderen enthousiast maken door jouw eigen ervaringen te delen? En wil je het liefst dat iedereen ook zo’n vet avontuur gaat beleven?! Dan is het promoteam wat voor jou! Van vette festivals, andere te gekke locaties en presentaties die jij in jouw omgeving kunt geven!

Vind jij het leuk om te presenteren?
Voel jij je prettig om voor een groep te spreken en wil jij anderen enthousiasmeren met jouw verhaal, dan is het geven van een promopresentatie echt iets voor jou!

Wil je meehelpen op events en festivals?
Ben jij niet bang om mensen aan te spreken en wil jij naar events als Opwekking, de EO Jongerendag of bijvoorbeeld Graceland? Kom helpen bij de events!

Vraag een presentatie aan
Hou je niet van presenteren, maar weet jij wel waar World Servants een presentatie moet komen geven?! Laat het ons weten!

Kom in contact met het promoteam
Weet jij nog een tof event waar World Servants moet staan, of weet jij een vette plek waar het promoteam moet presenteren; vertel het ons! 

Overige vragen
Staat jouw optie of vraag er niet tussen, maar wil je toch in contact komen met World Servants om te overleggen wat voor jou de opties zijn? Klik dan deze optie aan!