[ke113] Tussenstop is voorbij, op naar Kenia

Geplaatst op 16 jul 2013 - 09:13

De groep zit ondertussen weer in de lucht voor de vlucht naar de eindbestemming Kenia. Vanochtend vlak voor vertrek ontvingen we van de hoofdleider nog een kort berichtje.

De lange wachttijd op Dubai zit er bijna op. Nog een half uurtje dan mogen we boarden richting Kenia!! De slaapstoelen op Dubai hebben we gemist, maar inventief als we zijn werd de hele wachtruimte verbouwd tot slaapkamer. Iedereen voelt zich goed, we denken aan jullie! Liefs van KE113

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.