Actiegroep Krimpenerwaard bouwt aan verandering


Wij zijn World Servants Krimpenerwaard, welkom op onze pagina! Anouk Breedijk, Irene Vonk Noordegraaf, Liza de Jong, Marlinde en Renske de Pater, Quirine Schriel, Rosa en Sandra Blokland hopen te bouwen aan een kleuterschool in Rwanda. Christianne de Jong, Daniël Gelderblom, Daniëlle van Welzen, Eline Hulst, Emmy Snoek, Judith van der Steen, Marianne van Arendonk en Rianne de Bruin zullen in o.a. Zimbabwe hun handen uit de mouwen steken voor beter onderwijs. Bouw jij mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Krimpenerwaard

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

31 mei 2018 om 12:15

Verdeling sponsoringen

12 mei 2018 om 08:00

Moederdagontbijtjes

24 maart 2018 om 09:00

Organische tuinmest-verkoop

10 maart 2018 om 09:00

Autowasdag

Bedankt!

Over de werkvakanties van actiegroep Krimpenerwaard

Twee klaslokalen in Puerto Rico - Mi Buen Jesus, Bolivia
Samen met For Vidas bouwt World Servants aan goed onderwijs voor alle kinderen van Bolivia. Met twee nieuwe klaslokalen kunnen meer kinderen naar school. Beter basisonderwijs geeft kinderen uitzicht op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Lees meer over dit project

Klaslokalen en latrines in Ndatuwa, Malawi
CCAP en World Servants slaan al jaren de handen ineen om samen te bouwen aan verandering in Malawi. Zo ook in 2018. Door het bouwen van een schoolgebouw in Ndatuwa zal het onderwijs verbeteren.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Kantheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Kantheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants