Op deze pagina zie je een overzicht van alle Actiegroepen, Acties en Deelnemers in dit jaar.

In het dropdownmenu rechts boven kies je van welk jaar je de Actiegroepen, Acties en Deelnemers wilt weergeven. Het jaar waarin de reis plaatsvindt is leidend.

Door in een van de drie bovenste blokken op ‘alle…’ te klikken zie je alle groepen, acties of deelnemers. De drie grootste groepen en meest opbrengende acties en best fondsenwervende deelnemers staan bovenaan. Je kunt het zoekveld gebruiken om meteen naar een groep, actie of deelnemer te zoeken. Na het typen van je zoekterm moet je met de muis op het vergrootglas klikken.

In de blokken eronder zie je een aantal klassementen met deelnemers. De opbrengst van een actiegroep wordt verdeeld over alle deelnemers van die groep met een actiepagina. Het laatste klassement rangschikt de best wervende projecten, op basis van het percentage van het binnengehaalde sponsorbedrag.

Daaronder zie je een blok met de eerstvolgende acties en eerstvolgende verjaardagen. Bij de eerste zie je de datum, tijd, naam, foto en een sponsorknop voor de volgende vier acties op het actieplatform. Bij de verjaardagen zie je de datum, actiegroep en naam van de eerstvolgende vier jarigen met een actiepagina. Klik je op de feliciteerknop, dan maak je bij wijze van cadeau een sponsorbedrag naar keuze over.

Naast dit blok vind je een overzicht van actiegroepen en een kaartje met alle deelnemers van dit jaar. Klik je op een pointer, dan zie je een link naar de pagina van die actiegroep of deelnemer. Klik je op de knop bij mij in de buurt, dan vind je deelnemers en actiegroepen bij jou in de buurt. 

In de thermometer op deze pagina zie je het streefbedrag van dit jaar aan de rechterkant (in- en exclusief de Challenge) en de tussenstand aan de linkerkant.

Als je opmerkingen over het actieplatform hebt klik je links onderaan op de knop ‘ik heb een vraag’. Als je iets niet begrijpt klik je rechts onderaan op ‘help’. Die heb je al gevonden, want anders had je dit niet gelezen ;).