Leef mee met Neeltje

Lees op deze pagina hoe je betrokken kunt zijn

De deelnemers van project MA223 werken samen met de gemeenschap van Ndatuwa aan de bouw van een basisschool.

Blijf op de hoogte

Als je op de hoogte wilt blijven van de avonturen van de groep in Malawi, schrijf je dan in om updates via de mail te ontvangen. Op deze pagina kun je de vorige nieuwsberichten van MA223 lezen.Let op: niet elke groep heeft even gemakkelijk toegang tot internet. Het aantal berichten verschilt dus per groep. Urgente berichten worden altijd telefonisch doorgegeven, dus geen bericht is goed bericht.

Sponsor Neeltje

Neeltje heeft het hele jaar al actie gevoerd voor het project in Ndatuwa en de financiering is bijna rond. Sponsor jij Neeltje voor de laatste loodjes?

Groeten aan

De deelnemers vinden het leuk als je hen een berichtje stuurt. Dat doe je via onze Groetjes-pagina.

Like ons

Wil je ook op de hoogte blijven van de belevenissen van de andere projecten die onderweg zijn? Als je World Servants liket op Facebook mis je geen update meer.

In geval van nood

Als zich bij het thuisfront iets voordoet waarover een deelnemer geïnformeerd moet worden, bel dan met World Servants op tel. 0561-613111. Dit nummer is tijdens de projecten 24 uur per dag bereikbaar.

Vluchtschema

Heenreis

Terugreis

Ga mee

Lijkt het je gaaf om zelf ook eens met World Servants op reis te gaan, of om de jongeren uit je gemeente deze ervaring te geven? Bekijk welk project van volgend jaar je het meeste aanspreekt.