Leef mee met de groep in Zuid-Afrika

Lees op deze pagina hoe je betrokken kunt zijn

De deelnemers van project SA122 werken samen met de gemeenschap van Karatara aan de bouw van een kinder- en jeugdcentrum.

SA122 | Zo trots op jou!

De groep uit Zuid-Afrika is weer veilig geland in Nederland. 

Lees meer

SA122 | Van de Tafelberg naar het vliegtuig

De laatste dag in Zuid afrika is voorbij... Nu op naar huis. De tijd van gaan is gekomen...

Lees meer

SA122 | Op de hoogte

Uit de categorie 'prima cultuuruitjes': In Zuid-Afrika staat de groep op dit moment bovenop de Tafelberg. Helaas is het er erg mistig en kan de groep niet genieten van het bijzondere uitzicht, maar juist ook in deze omstandigheden is het een bijzondere ervaring om op grote hoogte door het maanlandschap te lopen.

SA122 | Back in Kaapstad

Waar onze reis is begonnen eindigt hij ook weer. Aan het einde van de middag zijn we veilig en wel aangekomen in Kaapstad. De busreis ging erg snel en de roosterkoek onderweg maakte iedereen heel blij :) vanavond hadden we een te gekke bonte avond waar iedereen erg gelachen heeft! Morgen gaan we vroeg van bed omdat we om 7 uur de tafelberg gaan beklimmen. In de middag staat een rondtoer door Kaapstad gepland en in de avond stappen we in het vliegtuig. Nu vroeg naar bed. Oant moarn!

SA122 | Karatara je was prachtig!

Ook aan het prachtige avontuur in Karatara komt helaas een einde… Vandaag staat een lange busreis op het programma en gaan we terug naar Kaapstad. Alle tassen worden nu gepakt en ingeladen zodat we 8 uur kunnen gaan rijden. Dag Karatara, we hebben van je genoten, veel geleerd, mooie mensen mogen ontmoeten, je was prachtig :)