Leidersweekend 2024

vrijdag 15 maart - 9:30 tot zondag 17 maart - 16:00

Jacobsgat, Woolthuisweg 47, 8141 RX Heino

Voeg toe aan je agenda

Van 15 tot 17 maart 2024 ontmoeten de leiders van de projecten in 2024 elkaar in Heino op het Leidersweekend. Deze training is een verplicht onderdeel in de voorbereiding op de reis.

Aanvangstijdstip

Het tijdstip waarop de training voor jou begint is verschillend per leider en lees je in de uitnodiging die je ongeveer een maand van tevoren ontvangt. De eerste leiders beginnen op vrijdagochtend om 10.00 met de veiligheidstraining, de laatste leiders arriveren op zaterdagochtend tussen 9.00 en 9.30. Het weekend is op zondag om 16.00 afgelopen.

Programma op hoofdlijnen

  • Vrijdag: veiligheidstraining (op uitnodiging, ruilen binnen team mogelijk); refreshment course veiligheidstraining (op uitnodiging); hoofdleidersbijeenkomst.
  • Zaterdag: keynote spreker; training gesprekstechnieken; teambuilding; samenwerkingsafspraken maken; set up-overdracht; van nu tot Festival.
  • Zondag: GMG; viering; geestelijke teambuilding; info per leidersrol; praktische informatie; afsluiting.

Locatie

Het leidersweekend is op locatie Jacobsgat van Summercamp Heino, Woolthuisweg 47, 8141 RX Heino. Dit is op loopafstand van NS-station Heino. Parkeren kan, op aanwijzing van vrijwilligers, op het terrein of op het parkeerterrein voor de ingang.

Meenemen

Bijna alles is geregeld. Het is handig om zelf de volgende zaken mee te nemen: lekker zittende kleding die een beetje vies mag worden (voor de teambuilding), een handdoek en toiletspullen, een kussensloop, slaapzak en hoeslaken. Omdat sommige programma-onderdelen buiten zullen plaatsvinden is het handig om warme kleding mee te nemen. Mocht je je leidershandboek al hebben ontvangen, neem die dan ook mee. Neem geen waardevolle spullen mee.

Voorovernachten

Ben je uitgenodigd vanaf zaterdag, maar wil je graag overnachten vanaf vrijdag? Welkom! Meld je hier aan.

Aftermovie

In 2018 is een aftermovie van het Leidersweekend gemaakt. Bekijk 'm om alvast in de stemming te komen!