Op deze pagina vind je links naar sites die met World Servants te maken hebben of interessant kunnen zijn voor anderen.

Algemeen

Website Omschrijving
Blog deelnemer Melanie | Malawi 2014 Deelnemer Melanie schreef zelf een blog over haar projectervaring in Malawi
CBF Het CBF geeft informatie over goede doelen en bevordert verantwoorde fondsenwerving en bestedingen
Micha Nederland Micha Nederland nodigt kerken en organisaties nog altijd uit om hierin betrokken te raken.
NCDO NCDO is het Nederlandse kennis- en adviescentrum voor burgerschap en internationale samenwerking. NCDO voert onderzoek uit, geeft trainingen en stimuleert de meningsvorming over mondiale thema’s door publicaties te verzorgen en de discussie op gang te brengen. Wij werken daarbij samen met overheid en politiek, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en wetenschap.
OneWorld 'Be part of it'
Oreon Samenwerkingsverband van evangelische en reformatorische missionaire ontwikkelingsorganisaties
Stichting Present “Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.” Dat is de missie van Stichting Present! Wees ook present en bouw mee aan een samenleving waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien."
Tear Tear is een organisatie met een passie voor God en voor mensen. Wij geloven in de kracht van de lokale kerk in de strijd tegen armoede en onrecht. Daarmee kunnen we op een duurzame manier wereldwijd mensenlevens veranderen.
Woord en Daad Het doel van Woord en Daad is dat het kind, de man en de vrouw de nodige ondersteuning ontvangt en uiteindelijk een zelfstandig bestaan opbouwt. Zo verbinden wij mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede.
World Servants Amerika De website van de Amerikaanse organisatie World Servants
1 % Club 'We willen samen met ons wereldwijde netwerk om slimme ideeën van mensen in ontwikkelingslanden te realiseren. En dat kan dus al met 1% van je tijd, kennis of geld.'